آخرین خبرعمارت امام جمعه؛ میراث قاجار یا تالار عروسی؟
2بازدید

افزایش 20درصدی قیمت مسکن مهر

رییس کانون سراسری انبوه‌سازان گفت: انبوه‌سازان افزایش 20 درصدی قیمت ساخت مسکن‌مهر را پیشنهاد داد و نامناسب بودن قیمت ساخت مسکن‌مهر با توجه به رشد نرخ تورم، تغییر قیمت ساخت‌وساز را به‌دنبال دارد.

به گزارش اکونیوز، "ایرج رهبر" با بیان این مطلب افزود: رشد قیمت مسکن در سال‌های گذشته به مسایلی چون نبود برنامه‌ریزی صحیح دولت‌ها در زمینه بسترسازی مناسب برای توسعه بخش ساخت‌وساز برمی‌گردد.

وی عنوان کرد: با محدود بودن عرضه سالانه مسکن نسبت به نیاز مردم، حجم بالای تقاضا افزایش می‌یابد و این نیاز انباشته سالانه، سطح تقاضا را بالا می‌برد.
رییس کانون سراسری انبوه‌سازان تصریح کرد: این روند نامطلوب که رشد روزافزون قیمت و نابه‌سامانی بازار مسکن را در پی داشت، با اجرای مسکن‌مهر تغییر جهت داد.

رهبر با اشاره به رشد 20 درصدی قیمت سیمان از سوی دولت و تبعیت بهای فولاد از قیمت جهانی، گفت: افزایش قیمت این کالاها به وضوح مشخص است.

وی افزود: نامناسب بودن قیمت ساخت مسکن‌مهر با توجه به رشد نرخ تورم، تغییر قیمت ساخت‌وساز را به‌دنبال دارد، زیرا هزینه‌های فعلی پاسخگوی هزینه‌های تولید نیست.

رییس کانون سراسری انبوه‌سازان عنوان کرد: پیشنهاد انبوه‌سازان، رشد 20 درصدی قیمت ساخت مسکن است و دولت باید به سمتی برود که بخش خصوصی برای تولید مسکن جذب شود.

رهبر تصریح کرد: در رابطه با افزایش قیمت ساخت مسکن‌مهر باید وارد مذاکره با دولت شویم تا بتوانیم مسایل را حل کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که کشور نیازمند تولید انبوه مسکن است، بنابراین دولت باید با افزایش مشوق‌های مالیاتی و بانکی، تولیدکنندگان را مورد حمایت جدی قرار دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.