آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
3114بازدید

آغاز ذخيره‌سازي شبکه برق از ابتداي آذر

وي تصريح کرد: نياز مصرف برق در زمستان سال جاري به 29 هزار مگاوات مي‌رسد. اين در حالي است که نيروگاه‌هاي تأمين کننده برق، نياز به تعميرات اساسي دارند که بر اين اساس تا پايان سال، 4 هزار و 500 مگاوات نيروگاه حرارتي تحت تعمير قرار مي‌گيرد.

معاون راهبري شبکه برق ايران گفت: در پاييز سال جاري، ميزان مصرف برق به 31 هزار مگاوات خواهد رسيد که بر اين اساس از آغاز آذر ماه، ذخيره نسبي برق را داشته باشيم.

شهرام ساماني در گفت‌وگو با مهر، با اشاره به نياز مصرف شبکه برق کشور در لحظه پيک سال جاري گفت: اين رقم در لحظه پيک مصرف که عموما در تير ماه رخ مي‌دهد، 37 هزار و 548 مگاوات بوده که نسبت به سال گذشته از رشد 6/7 درصدي برخوردار بوده است.

معاون راهبري شبکه برق ايران افزود: پيش‌بيني مي‌شود در پاييز سال جاري، ميزان مصرف برق به 31 هزار مگاوات برسد و از آغاز آذر ماه، ذخيره نسبي برق را داشته باشيم.

وي تصريح کرد: نياز مصرف برق در زمستان سال جاري به 29 هزار مگاوات مي‌رسد. اين در حالي است که نيروگاه‌هاي تأمين کننده برق، نياز به تعميرات اساسي دارند که بر اين اساس تا پايان سال، 4 هزار و 500 مگاوات نيروگاه حرارتي تحت تعمير قرار مي‌گيرد.

به گفته ساماني، هم اکنون مخازن گازوئيل به ميزان 88 درصد و مخازن مازوت 98 درصد پر شده‌اند که تا پايان آبان ماه، ميزان ذخيره مخازن سوخت به 100 درصد خواهد رسيد. از اواسط آبان ماه تا پايان سال نيز نيروگاه‌هاي کشور به ميزان روزانه 137 ميليون مترمکعب گاز و يا سوخت (137 ميليون ليتر) نياز دارند که اگر صد ميليون ليتر از طريق مازوت و گازوئيل تأمين شود، 37 ميليون مترمکعب بايد از طريق گاز تأمين شود.

چندي پيش، مهر گزارشي داده بود: ذخيره صفر شبکه برق کشور و سر به سر بودن ميزان توليد و مصرف با در نظر گرفتن خوشبينانه‌ترين شرايط، ضرورت مديريت بهينه توزيع انرژي الکتريکي و حضور حداکثري بخش خصوصي در اين صنعت را بيش از پيش به دولتمردان و قانونگذاران گوشزد مي‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۰۷ ۱۶:۱۸

با سلام
با توجه به اينكه برق را نميتوان ذخيره نمود منظور آقاي ساماني اين بود كه از آذر توليد برق كمي بيشتر از مصرف خواهد بود و لذا اصطلاح ذخيره به معني قابليت توليد بيشتر از مصرف مي باشد نه اينكه بتوان برق را ذخيره نمود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.