آخرین خبرمحسن رضایی: پاسخ آمریکا قانع‌کننده نبود
0بازدید

شعار علیه داور و طالب‌لو

مدافع استقلال به بیمارستان منتقل شد

برخی تماشاگران حامی تیم فوتبال شاهین بوشهر در پایان دیدار این تیم برابر استقلال علیه داور و دروازه بان تیم خودی شعار دادند!
به گزارش مهر، دیدار تیم های فوتبال شاهین بوشهر و استقلال تهران در هفته سی و یکم رقابتهای لیگ برتر عصر امروز یکشنبه با تساوی یک بر یک در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر به پایان رسید. در پایان این دیدار برخی تماشاگران بوشهری که از قضاوت محسن ترکی راضی نبودند شعارهایی علیه وی سردادند.

ضمن اینکه این تماشاگران به دروازه بان تیم خودشان هم رحم نکردند و علیه وحید طالب لو نیز شعارهایی سردادند و خواستار جدایی وی از جمع شاهینی ها شدند.

در پایان این دیدار حنیف عمران زاده مدافع استقلال که در اواخر بازی به علت برخورد سرش با مهاجم شاهین دچار شکستگی شده بود، به بیمارستان منتقل شد تا تحت مداوا قرار بگیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.