آخرین خبرمحسن رضایی: پاسخ آمریکا قانع‌کننده نبود
1بازدید

شرط شهید مفقودالاثر برای بازگشت پیکرش

 برادر شهید تازه تفحص شده «اکبر عسگری» گفت: برادرم می‌گفت «نمی‌خواهم جنازه‌ام برگردد چون اگر جنازه من بیاید مردم مسئولیت‌شان در قبال‌مان زیاد می‌شود».
 
محمدعلی عسگری برادر ارشد شهید «اکبر عسگری» در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: اکبر در نیمه شعبان 1350 متولد شد؛ پدرم در هفتم مهرماه سال 1364 در حالی که اکبر، 14 ساله بود در منطقه فاو به شهادت رسید؛ بعد از شهادت پدرم، اکبر خیلی تلاش می‌کرد تا به جبهه اعزام شود.

وی ادامه داد: یک سال بعد از شهادت پدرم، اکبر توانست به جبهه اعزام شود و از جایی که طراحی و خطاطی خوبی داشت، در واحد تبلیغات سپاه مشغول به فعالیت شد. 

عسگری افزود: برادرم دفترچه یادداشتی داشت که هرشب اعمال روزانه‌اش را در آن می‌نوشت. او به قدری پرهیزکار بود که حتی مراقب بود کوچکترین گناهان را هم مرتکب نشود؛ او مقید به نماز اول وقت بود، به طوری که اگر جایی هم مهمان بود به محض شنیدن صدای اذان، از همه عذرخواهی می‌کرد و نماز اول وقتش را می‌خواند.

برادر شهید تازه تفحص شده «اکبر عسگری» بیان داشت: مادرم تعریف می‌کرد «نیمه‌های شب، دیدم چراغ راه‌پله روشن است؛ به سمت راه‌پله رفتم؛ اکبر داشت در دفترچه‌ای می‌نوشت خدایا مرا ببخش که مستقیماً در چشم‌های مادرم نگاه کردم».

وی یادآور شد: اکبر در سال 1366 طی یک مرحله به جبهه اعزام شد؛ مرحله دوم اعزام وی مصادف با نیمه شعبان 1367 شد؛ همان سالی که به گفته دوستانش اکبر مفقود می‌شود. 28 فروردین سال 1367؛ سال 1383 در پی اجرای طرح اعلام اسامی شهدای مفقودالاثر، بیش از 80 نفر از شهدای خمینی‌شهر را مفقودالاثر اعلام کردند که نام «اکبر» هم در لیست شهدای مفقودالاثر بود.

عسگری با بیان اینکه مادر شهید 10 ماه بعد از شنیدن خبر شهادت برادرش از دنیا رفت، گفت: مادرم، دو برادرش نیز در دفاع مقدس به شهادت رسیده بودند؛ در طول سال‌هایی که منتظر آمدن اکبر بود، ایام را با صبوری پشت سر می‌گذاشت؛ روحیه خاص و عالی داشت و بسیاری از خانواده‌ شهدای مفقود، مادرم را به عنوان الگوی خود قرار می‌دادند.

وی به بازگشت اخیر پیکر تعدادی از شهدای دفاع مقدس اشاره کرده و بیان داشت: چند روز پیش مطلع شدیم برادرم در عملیات بازپس‌گیری فاو، مجروح می‌‌شود و به اسارت نیروهای بعثی درمی‌آید؛ او در اسارتگاه‌های عراق به شهادت می‌رسد و پیکرش در قبرستان «الکعب» به خاک سپرده می‌شود؛ تا اینکه بعد از 24 سال در تبادل شهدای ایران با اجساد عراقی، پیکر مطهر اکبر هم به کشور بازمی‌گردد.

این برادر شهید با بیان خاطره‌ای از تأکید شهید «اکبر عسگری» بر مفقودالاثر ماندنش گفت: اکبر بعد از شهادت پدرم با خط زیبایی که داشت، نوشته بود «شهید مفقودالاثر اکبر عسگری فرزند شهید رجبعلی عسگری»؛ او می‌خواست شهید شود و جنازه‌اش برنگردد و چند بار این جمله را به زبان آورد؛ زمانی که به وی اعتراض کردیم، گفت «نمی‌خواهم جنازه‌ام برگردد چون اگر جنازه من بیاید و مردم بخواهند آن را تشییع کنند، مسئولیت‌شان در قبال شهدا زیاد می‌شود».

وی افزود: امروز که شهید عسگری بعد از 24 سال بازگشته است، قطعاً پیامی برای ما، جوانان و مردم دارد و آن این است که همیشه پیرو ولایت فقیه و اسلام باشیم و از خون شهدا پاسداری کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۳۹۱/۰۲/۰۶ ۰۸:۴۵

شهدا به منزله کوههای جامعه هستند که انسانها را از لرزش و تزلزل حفظ میکنند هر وقت درک کوه را یافتیم از انحطاط و تزلزل در امان خواهیم بود.
سلام بر شهدا - سلام بر سالار شهدا

میثم۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۲۳:۴۸

روحشون شاد ، چون تنها کسانی که راهشون کج نشد همین شهدا بودن .

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۸:۰۰

بسم رب شهدا و صدیقین
خدا ایشان و پدر و مادر و داییهای بزرگوارش را با شهدای کربلا محشور کند. هرچند که گناه کارم ولی عاشق شهدا و امام حسین (ع) هستم. این تنها سرمایه من در دنیا است. خدا به حق این شهدا همه ما را عاقبت بخیر کند.

دادا۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۵:۵۶

یادش گرامی
راهش پررهرو

محمدرضا۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۴:۵۲

درود خدا به شهیدان صحنه های جنگ...
درود خدا بر تمام جانبازان از خود گذشته...
و درود خدا بر خانواده های این عزیزان که سختی فراق عزیزانشان را با جان و دل خریده اند...

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۳:۳۵

این خبر پیام بزرگی برای بی خبران با خبر بود . ممنون ار تابناک

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۲:۳۲

خداوند ما را بيامرزد و روحمان را شاد كند شهدا نيازي به دعاي روسياهاني چون من ندارند.

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۲:۲۵

روحش شاد

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۲:۲۰

چقدر پسر خوبی بوده

حميدرضاعلي اكبر۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۲:۱۷

باسلام،جناب اكبرعسگري مفقودالاثر عزيرم،كه ازهمرزمان خودم بود،چقدرساده درقيدحيات باپاكي روح و روانش و قلب عاشقش سخن گفته .
اگرجنازه ام بيآيدمردم درمسئوليت شان ،درقبال مان زياد مي شود.ايشان خبراز حالمان دراين زمان (هم اكنون )ازقبل نداشته اند ،الآن خبردارند كه چه مسئوليتي ارزشمندي رادرقبال شماعزيزان به دوش دارند مخصوصا" مجلس نشين ها .!؟ چرا ؟ چون خودم جانباز هستم .

فرزاد۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۲:۱۱

یاد جمله : ما شهید شدیم شما چه کردید شهید والا مقام همت افتادم
به راستی تا حالا از خود پرسیده اید بعد از شهادت این بزرگوارارن ، ما چه کرده ایم
البته بیشتر منظورم آنهایی است که در کیان قدرت هستند و بیت المال و.... در دستشان است

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۱:۵۵

خدايا مارا ببخش بخاطر كارهاي كه نبايد مي كرديم،وكرديم وباز هم ببخش به خاطر كارهاي كه بايد مي كرديم،ونكرديم خدايا دين ومال وناموس مردم را از شر مامحفوظ بدار وخير ما را به مردم برسان ،تا شايد شهدا به ما نظري كنند

علي اكبر۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۱:۵۰

اکبر داشت در دفترچه‌ای می‌نوشت خدایا مرا ببخش که مستقیماً در چشم‌های مادرم نگاه کردم».

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۱:۲۰

روحت شاد ولی خیلی وقته اینجا خیلی ها مسئولیتشون رو در قبال امثال شما فراموش کردند

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۱:۱۲

خداوند تبارک وتعالی روح این شهید بزرگوار را با شهدای کربلا مشهور بگرداند و به مردم شریف ایران اسلامی لیاقت رهروی شهدانصیبب گرداند

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۰:۴۸

اي برادر مسئولين ما وظيفه شان سنگين تر بشود كه نمي شود و قدري از اين زياده خواهي هاي دنيايي دست بردارند كه نمي دارند مردم عادي كه كمرشان زير بار مسئوليت هاي ريز و درشت خرد شده ديگه چكار بكنند خوبه ؟

حميد۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۰:۲۸

ياد و خاطره همه شهداي اين سرزمين گرامي باد.

رضا رحیمی۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۰:۰۸

خداوند بیامرزد .شهیدان زنده اند .الله اکبر .

مستشهد۱۳۹۱/۰۲/۰۵ ۱۰:۰۵

خداوند این شهید سعید را با صدیقه طاهره محشور فرماید و ما را به قافله شهدا برساند ان شاء الله

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.