آخرین خبرحرف‌های جنجالی نوید محمدزاده: در جنگ پارتی کردیم!
1بازدید

لاریجانی:در تخصیص بودجه تبعیضی وجود ندارد

رئیس مجلس شورای اسلامی انتقاد نماینده خوی درباره وجود تبعیض در نحوه تخصیص اعتبارات لایحه بودجه را رد کرد و گفت: لایحه دولت در کمیسیون تلفیق بررسی شد و تبعیضی در آن وجود ندارد.

به گزارش خانه ملت، موید حسینی صدر در نشست علنی امروز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه مجلس شورای اسلامی در اخطاری به استناد بند ۹ اصل ۳ قانون اساسی گفت: در جدول ۱۲ لایحه بودجه ۹۱ کل کشور برای بنیاد مولانا در سه ردیف ۵۰۰ میلیون تومان، ۵۰۰ میلیون تومان و ۴۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شد.

نماینده خوی و چایپاره درمجلس شورای اسلامی افزود: برای موسسه باغ نجات، جمعیت مبارزه با دخانیات و جمعیت آیین های مشترک یا موسسات مربوط به ماهنشان (حوزه انتخابیه عبداللهی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات) مبالغی چندین میلیارد تومان از محل اعتبارات بودجه اختصاص یافت.

وی افزود: سال گذشته در جدول ۱۲ لایحه بودجه ۳۵۰ میلیارد تومان به موسسات یاد شده اختصاص یافت و امسال این رقم به ۷۵۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد، این سوءاستفاده افراد از اعتبارات بودجه است.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به موید حسینی صدر گفت: این اخطار نیست. لایحه بودجه را دولت تنظیم و به مجلس تقدیم می کند، کمیسیون تلفیق با حضور دولت لایحه بودجه را بررسی کرده و به صحن علنی فرستاد. بندهایی که با موافقت نمایندگان روبه رو شد دیگر تبعیض آمیز محسوب نمی‌شود.

بند ۹ اصل ۳ قانون اساسی به رفع تبعیضات‏ ناروا و ایجاد امکانات‏ عادلانه‏ برای‏ همه‏، در تمام‏ زمینه‏های‏ مادی‏ و معنوی‏ تصریح دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.