آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
0بازدید

واحدهاي توليد كود شيميايي تعطيل شدند

رئيس انجمن صنفي توليد كنندگان كود شيميايي مدعي تعطيلي واحدهاي توليد كود شيميايي به دليل عدم خريد كود توسط دولت شد.

صياد فرهادي در گفتگو با ايلنا باانتقاد از عدم اعمال سياست‌هاي حمايتي دولت از كشاورزان به خبرنگار ايلنا گفت: كود توليدي داخل ايران از مرغوبيت بالايي برخوردار است اما دولت با واردات بي رويه كودهاي چيني بي كيفيت روند تعطيلي واحدهاي توليدي كشور را در اين بخش تسريع كرد.

به گفته فرهادي، با اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها دولت متعهد به ارائه يك ميليون و 800 هزار تن كود شيميايي به كشاورزان شد اما به دليل عدم اجراي تعهدات هم اكنون كشاورزان با كمبود شديد كود مواجه شده‌اند. اين در حاليست كه وزير جهاد كشاورزي ادعا مي كند كه كود يارانه‌اي كشاورزان به طور كامل عرضه شده است.

رئيس انجمن صنفي توليدكنندگان كود شيميايي با بيان اين كه كشاورزان در كشت محصولات پاييزه با مشكلات عمده‌اي مواجه خواهند شد گفت: به دليل عدم اجراي تعهدات دولت در خصوص ارائه كود به كشاورزان نرخ بيكاري در بين آن ها افزايش خواهد يافت ضمن اين كه با افت در توليد محصولات كشاورزي مواجه خواهيم شد.

فرهادي در ادامه نياز سالانه‌ي مزارع كشور به كود را در سال حدود 4 ميليون تن اعلام كرد و ياد آور شد: از اين ميزان حدود 60 درصد وارداتي و 40 درصد مابقي را توليدكنندگاني تشكيل مي‌دهند كه تمام كود توليدي خود را بايد به دولت بفروشند و به واقع از اين راه امرار معاش مي كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.