آخرین خبرپاسخ قالیباف به ونس: چرا این حرف‌ها را به رئیست نمی‌گویی؟
1بازدید
۰

وقتی یک ایرانی به یک ایرانی iPad نمی فروشد!

وقتی سحر ثابت 19 ساله به فروشگاه اپل در جورجیا رفت با رفتار عجیب فروشنده این فروشگاه مواجه شد.

به گزارش روزگار نو، فروشنده ایرانی این فروشگاه به دلیل اینکه متوجه شده بود خانم ثابت در خلال خریدش تلفنی با یکی از اقوام خود به فارسی صحبت کرده بود از فروش محصولات اپل به وی خود داری کرده بود.

فروشنده فروشگاه در عین بهت و ناباوری خانم ثابت به وی گفت که این فروشگاه نمی تواند محصولات خود را به ایرانی ها بفروشد و علت این کار هم روابط غیر حسنه ای ایست که میان دو کشور وجود دارد که بر اساس آن شرکت اپل از فروش محصولات خود به ایرانی ها معذور است.



این رفتار فروشنده این فروشگاه باعث بهت و ناباوری خانم ثابت شد و طوری که حتی اشک های این دختر جوان در فروشگاه جاری شد.

سحر ثابت در گفتگو با دیلی میل بیان کرده که وی شهروند آمریکاست و پیش از این هم صاحب محصولات اپل بوده و حالا که برای خريد ipad به فروشگاه اپل رفته بود تنها به این دلیل که لحظاتی برای مشاوره با عموی خود به فارسی صحبت کرده بود با عدم سرویس دهی فروشنده فروشگاه مواجه شده بود.

فروشنده به خانم ثابت گفته بود که که بنا به قوانین جدید و تحریم های صورت گرفته کمپانی اپل نمی تواند به ایرانی ها خدمات دهی انجام دهد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.