آخرین خبررونالدو قید پرواز از عربستان را زد
3بازدید

رمان‌نویس مشهور فرانسوی درگذشت

روبرت ساباتی شاعر و رمان‌نویس مشهور فرانسوی روز پنج‌شنبه در سن ۸۸ سالگی در بیمارستانی واقع در یکی از حومه های شهر پاریس درگذشت.

به گزارش فارس مهمترین اثر این نویسنده فرانسوی «چوب کبریت‌ها» نام داشت که در سال ۱۹۶۹ منتشر شده بود. وی در این رمان فقر و زندگی خیابانی در دهه ۳۰ فرانسه را به تصویر کشیده بود. بعدها از این اثر انیمیشنی با عنوان «پسرک کبریت فروش» ساخته شد و شهرت جهانی برای این نویسنده به ارمغان آورد.

همچنین دیگر اثر داستانی ساباتی «بیگانه و سیاه‌پوست» نام داشت که در سال ۱۹۵۳ منتشر شده بود. این اثر داستانی به عنوان یکی از اولین آثار ضد نژاد پرستانه در فرانسه شناخته می‌شود. ساباتی در آخرین روزهای زندگی خود به نوشتن خاطرات زندگی خود مشغول بود.

وزیر فرهنگ فرانسه، آرولی فیلیپتی، در خصوص مرگ این نویسنده عنوان کرد: با مرگ ساباتی فرانسه یکی از مهم ترین چهره های ادبی خود را از دست داده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.