آخرین خبررونالدو قید پرواز از عربستان را زد
2بازدید

صالحی و غضنفری به خانه ملت می‌روند

مجلس برای موظف کردن دولت به شناسایی کالاهای وارداتی غیرضروری به کشور، از وزاری خارجه و تجارت برای حضور در کمیسیون امنیت ملی دعوت کرده است.

به گزارش فارس، کمیسیون امنیت‌ ملی و سیاست‌ خارجی مجلس، بحث اقتصاد مقاومتی را در جلسات هفته آینده خود با حضور وزرای امور خارجه و تجارت دنبال خواهد کرد.

عوض حیدرپور نماینده مردم شهر رضا با تایید این خبر به خبرنگار فارس، گفت: در نظر داریم با موظف کردن دولت به شناسایی کالاهای وارداتی لوکس و غیرضروری به کشور، تمامی دستگاه‌های امنیتی را مامور به مقابله با واردات کالاهای ممنوعه به کشور کنیم.

وی با بیان اینکه برخی کالاهای خارجی در حالی در شرایط تحریم وارد کشور می‌شود که نمونه مشابه آن در داخل وجود دارد، تصریح کرد: دشمنان ملت ایران در حالی ایران را تحریم‌ کرده‌‌اند که کالاهای بی‌کیفیت خود را با قیمت بالا به ایران می‌فروشند تا تولید را در کشور ریشه کن کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: به طور مثال، وقتی یخچال ایرانی با کیفیت در داخل کشور توسط جوانان خودمان تولید می‌شود پس نباید نیازی به وارد کردن این محصول از کشورهای دیگر باشیم. متاسفانه برخی کالاهای ضروری به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود که مجلس در این رابطه قطعا از مسئولان مربوطه سؤال خواهد کرد.

حیدرپور در پایان گفت: شناسایی کالاهای وارداتی و غیرضروری به کشور که مشابه آن در داخل تولید می‌شود ماموریت اصلی مجلس به دولتی‌ها خواهد بود که البته در صورت صلاحدید دولت، مجلس در این راه همراه دولت خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.