آخرین خبرمحسن رضایی: پاسخ آمریکا قانع‌کننده نبود
3بازدید

وزیر علوم میهمان کمیسیون آموزش مجلس

این هفته کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای پاسخگویی به سؤال ایرج ندیمی نماینده مردم لاهیجان در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس حضور می‌یابد.

به گزارش خانه ملت، نشست روز یکشنبه (۱۹ شهریور) کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به بررسی آخرین اخبار و تحولات، استماع گزارش نشست اعضای کمیسیون با مسئولان وزارت آموزش و پرورش درخصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و استماع گزارش بازدید اعضای کمیسیون از سایت انرژی هسته‌ای نطنزاختصاص دارد.

همچنین در این نشست، طرح اصلاح ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی اصلاحی مصوب ۱۳۸۹ ، طرح یک فوریتی مدیریت خدمات کشوری و پیشنهاد اصلاح عنوان کمیسیون آموزش و تحقیقات مورد بررسی قرار می‌گیرد.

در جلسه روز دوشنبه (۲۰ شهریور) کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نشست فوق‌العاده هیأت‌رئیسه کمیسیون درخصوص‌جمع‌بندی اولویت‌های کاری کارگروهها و نشست هیأت رئیسه کمیسیون برگزار می‌شود.

در نشست روز سه‌شنبه (۲۱ شهریور) نیز کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای پاسخگویی به سؤال ایرج ندیمی نماینده مردم لاهیجان در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس حضور می‌یابد.

استماع گزارش عملکرد بنیاد ملی نخبگان و صندوق نوآوری و شکوفایی و ادامه بررسی طرح یک فوریتی مدیریت خدمات کشوری دیگر دستور کار این کمیسیون در روز سه‌شنبه است.

گفتنی است در روز دوشنبه‌ (۲۰ شهریور) کارگروه‌های آموزش و پرورش، تحقیقات و فناوری،علوم انسانی و اسلامی‌شدن دانشگاهها، آموزشهای مهارتی و آموزش عالی و آموزش پزشکی به بررسی و جمع‌بندی اولویت‌های کاری می‌پردازند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.