آخرین خبرزیان ۵.۸ میلیارد یورویی فولکس‌واگن؛ غول آلمانی گرفتار بحران شد
1بازدید

دو شرط مردم دورود برای هدایتی

 نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس گفت: مردم شهر دورود دو شرط برای انتقال امتیاز باشگاه به حسین هدایتی دارند.
 
قاید رحمت در گفت و گو با  فارس، اظهار داشت: امشب جلسه‌ای با حضور من، هدایتی، آیت‌الله‌زاده  و اسماعیل حیدرپور برگزار شد و در این نشست من دو شرط مردم دورود را به هدایتی گفتم و قرار است هدایتی فردا در مورد این دو شرط تصمیم گیری کند.

وی ادامه داد: دو شرط مردم دورود این است اول اینکه نام گهر دورود در اسم تیم حفظ شود و دوم اینکه تیم باید در شهر دورود در لیگ برتر بازی کند و نباید در شهر دیگری به میدان برود. تا تکمیل شدن ورزشگاه شهر دورود هم تیم گهر در ورزشگاه انقلاب کرج بازی کند و  در تلاش هستیم ورزشگاه دورود تا قبل از بازی با استقلال تکمیل شود و دیدار گهر و استقلال در آبان ماه در شهر دورود برگزار شود.

نماینده مردم دورود تصریح کرد: قرار است هدایتی در مورد این دو شرط تصمیم گیری کند و اگر این دو شرط مردم را پذیرفت تیم گهر را در اختیار گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.