آخرین خبرعکس: گودال مرگ در فلوریدا
1بازدید
۲۷

کیوسک بین‌المللی «تابناک»

ادعای مطبوعات اسرائیلی: پهپاد ایرانی، آلمانی بوده است!

ادعاهای جدید دیپلمات‌های آژانس درباره برنامه هسته‌ای ایران، اظهار امیدواری آمانو به ازسرگیری مذاکرات با ایران، ادعای جالب مطبوعات اسرائیلی درباره پهپاد نفوذی به سرزمین‌های اشغالی، بازتاب اعلام همسویی احمدی‌نژاد با مواضع ترکیه در قبال سوریه و برنامه آمریکا و رژیم صهیونیستی برای برگزاری مانور مشترک نظامی، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

ادعای مطبوعات اسرائیلی: پهپاد ایرانی، آلمانی بوده است!
ادعاهای جدید دیپلمات‌های آژانس درباره برنامه هسته‌ای ایران، اظهار امیدواری آمانو به ازسرگیری مذاکرات با ایران، ادعای جالب مطبوعات اسرائیلی درباره پهپاد نفوذی به سرزمین‌های اشغالی، بازتاب اعلام همسویی احمدی‌نژاد با مواضع ترکیه در قبال سوریه و برنامه آمریکا و رژیم صهیونیستی برای برگزاری مانور مشترک نظامی، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.


به گزارش «تابناک»، بخشی از مهمترین اخبار امروز مطبوعات جهان درباره ایران، بار دیگر به مسأله هسته‌ای ایران و جدیدترین رویدادهای مرتبط با آن اختصاص دارد. 

روزنامه ایرلندی «آیریش تایمز» در مطلبی، ادعاهای جدید دیپلمات‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران را بازتاب داده است. این دیپلمات‌ها که هچون همیشه، نامی از آنها برده نشده، مدعی شده‌اند ایران ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم خود را در تأسیسات هسته‌ای «فردو» افزایش داده است.

با این حال، به گفته آن‌ها، ایران هنوز سانتریفیوژهای تازه نصب شده خود در این تأسیسات را به کار نینداخته است. به نوشته آیریش تایمز، این دیپلمات‌ها بر این باورند، ایران همچنان به مسیر قبلی خود ادامه می دهد و به سرعت در حال افزایش ظرفیت غنی‌سازی خود است؛ بنابراین، به باور این دیپلمات‌ها، کار نصب سانتریفیوژها در فردو، تقریباً در مراحل نهایی خود است.



در همین حال، به رغم تنش‌های شدید اخیر میان ایران و مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، یوکیا آمانو از احتمال برگزاری دور جدیدی از مذاکرات میان ایران و آژانس در آینده‌ای نزدیک خبر داده است. به نوشته «تودی زمان»، آمانو روز گذشته اظهار امیدواری کرده دور جدید مذاکرات بر سر برنامه هسته‌ای ایران در زمانی «نسبتاً زود» برگزار شود. با این حال، وی بار دیگر به موضوع مرکز نظامی «پارچین» اشاره کرده و گفته آژانس همچنان فعالیت‌های انجام شده در پارچین را زیر نظر دارد. تودی زمان این سخن را اشاره‌ای از سوی وی به ادعاهای مطرح درباره پاکسازی پارچین از آثار فعالیت‌های نظامی هسته‌ای توسط ایران می‌داند.


اما در میان خبرهای امروز، مطلبی جالب توجه به چشم می‌خورد که نشان می‌دهد صهیونیست‌ها پس از شوک وارده به آنها بر اثر ماجرای پهپاد ایرانی، دست به دامن داستان سازی‌های عجیب و غریب شده‌اند.

در این راستا، روزنامه «تایمز اسرائیل» و دیگر مطبوعات مشهور اسرائیلی از روز گذشته تاکنون گزارشی منتشر کرده اند که مدعی است پهپاد راه یافته به سرزمین‌های اشغالی توسط حزب الله، نه ساخت ایران، بلکه ساخت آلمان بوده و تنها ایران آن را خریداری کرده است. این ادعا که البته نخستین بار در روزنامه «الجمهوریه» لبنان مطرح شده، پهپاد مذکور را ساخت دو کارخانه «زیمنس» و «باکستیگل» معرفی کرده است؛ اما از آن جالبتر، ادعای یکی از مقامات وزارت دفاع آمریکاست که گفته این پهپاد، نمونه ساده‌ای بوده که حتی می‌توان آن را در خانه نیز ساخت!


مواضع جدید محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری ایران درباره سوریه و اعلام هماهنگی وی با سیاست‌های ترکیه نیز از روز گذشته تاکنون در زمره اخبار مورد توجه مطبوعات جهانی بوده است. صبح امروز، «نیویورک تایمز» اقدام به انتشار این خبر کرده و سخنان احمدی نژاد را اتفاق نظری کم سابقه میان دو قدرت منطقه‌ای می‌داند که تاکنون هر یک در درگیری‌های سوریه از یکی از طرفین حمایت کرده‌اند. این روزنامه با اشاره به طرح آتش‌بس موقت «اخضر ابراهیمی»، نماینده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه و حمایت مشترک احمدی نژاد و اردوغان از این طرح، حمایت ایران را به سبب این که مهمترین قدرت منطقه‌ای حامی دولت سوریه به شمار می‌رود، بسیار مهم ارزیابی کرده است.


در پایان، روزنامه «واشنگتن پست» به برنامه آمریکا و رژیم صهیونیستی برای برگزاری یک مانور نظامی مشترک در اواخر ماه جاری میلادی اشاره کرده و آن را از جنبه‌ای به مباحثات موجود پیرامون برنامه هسته‌ای ایران مرتبط دانسته است. در این مانور که از مدت‌ها پیش برنامه‌ریزی برای انجام آن آغاز شده بود، سامانه‌های دفاع موشکی آمریکا و رژیم صهیونیستی آزمایش خواهند شد. البته این روزنامه اشاره می‌کند که مقامات مسئول این مانور، آن را به ایران مرتبط ندانسته و گفته‌اند، این ششمین سری از مانورهای مشترک برنامه‌ریزی شده است و «ماهیتی منحصراً دفاعی» دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۴:۰۹

باسمه تعالی
"ادعای یکی از مقامات وزارت دفاع آمریکاست که گفته این پهپاد، نمونه ساده‌ای بوده که حتی می‌توان آن را در خانه نیز ساخت!"
اگر با این سادگی ساخته می شود وکارایی بزرگی داره که می توان از موانع ورادارهای رژیم صهیونسی رابراحتی پشت سر بگذارد که فاتحه این تجهیزات را باید خواند.

احسان۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۳:۳۶

به هر حال چه آلمانی، چه ایرانی.مهم اینکه تونستن اونو علیرغم وجود "گنبد آهنین" تا عمق 150 کیلومتری نفوذ بدن.

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۲:۵۸

واقعا كه دشمنان اسلام از حمقا هستند

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۲:۳۷

مهم این است که حزب اله فرستاده و اطلاعاتی را هم دریافت کرده

واقع بین۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۲:۳۲

سلام دوستان
اصلا گیریم که آلمانی بوده...
خوب , باز هم اصل ماجرا سر جاشه ...
اونم اینکه سپر آهنی فقط یه قمپز در کردنه که صهیونیستا با اب و تاب دارن ازش دم میزنن و دلشونو بهش خوش کردن ....

مهدی۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۲:۲۳

تابناک جان اینقدر ایرانی المانی کردی که آخرش نفهمیدیم آخرش ایرانی بوده یا آلمانی

محمد۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۲:۲۱

ساخت خانگي ايندستگاه بلا سرتون اورد نشانه ضعف شمانيست عمو سام ؟

حمید۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۲:۱۵

چه فرقی میکنه ساخت کی باشه مهم اینه حزب اله(ایران)تونسته تا عمق اسراییل نفوذ کنه.این نشون دهنده آسیب پذیری شدید اسراییل داره(بر خلاف ادعاشون)

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۲:۱۳

ساخت آلمان؟ بعد اونم هواپیمایی که کار اصلیش جاسوسیه به ایران فروخته؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۲:۰۱

منظورشون اینه که پهپاد حزب ا... که ایرانیه، آلمانیه؟

احمد۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۱:۵۹

باسلام به دوستان
بعلت اينكه بنده كمي از الكترونيك ميدانم بد نيست چند نكته را ياد اور شوم
1- برد هاي الكترونيكي به علت جچند ليه بودن يا به قولي متاليز بودن امكان ساختش در كشور نيست لذا بعد از طراحي بيايد از شركت هاي بزرك يا كوچك خارجي كمك گرفت اي امكان حتي در خصوص شركت هاي امريكايي كه سفارش به شركت ديگري بدهد
2-علمي كه نيازمند به طراحي ان ميباشد از ساخت قطعه بسيار پيچيده تر است
3-كمتر شركت هواي وجود دارد كه از صفر تا صد تمام قطعات را بسازند
4-چه الماني وچه.. كاري را كه ما ميخواستم در اسراييل انجام داد
5-كوچك كردن وضعيف كردن اين كار تنها ضعف وكوچكي سيستم پدافندي اسراييل را ثابت ميكند
ومناالله توفيق

مهران۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۱:۴۸

خداييش معلوم نيست روزنامه طرفدار اسرائيل بوده يا دشمنش!!! اگه با يك هواپيماي دست ساز مي شه همه چيز رو به هم ريخت پس واويلا به سيستم دفاعي!!! مثل هواپيماي الماني بود كه توي ميدون سرخ مسكو فرود آمد!!!

آرمان۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۱:۰۲

با سلام. شما هر جور راحتی حساب کن ! ! ؟

حسین۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۰:۵۸

بهپاد را میشه در خانه ساخت!!!!!! لطفا مراحل ساخت رو بزارین تو سایت تا همه استفاده کنند! ولی خیلی جالبه با همین بقول خودشون کاردستی سیستم دفاعی سپر آهنین رو بهم ریخته

محمد۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۳:۳۵

دوست خوبم حسین جان مگه چند وقت پیش ندیدی بچه های خود ما تو مقاطعه دانشگاه دبیرستان تو همین نمایشگاه اخیر چه چیزایی ساخته بودن واسه ی ما ایرانیا هیچ کاری نشد نداره فقط مهم اینه که بخوایم

مهدی۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۱:۴۶

خدمت شما عرض کنم که
یادداشت میکنی؟
مواد لازم :
یک عدد ملخ
یک کیلو آهن
نیم کیلو چدن
چهار عدد پیچ
دو تا میخ
یک عدد قوطی رنگ
دو تا چرخ کوچک
نیم لیتر بنزین ترجیحا با کیفیت

خوب حالا میری بسازی یا بعداظهر؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۰:۴۱

اولا تعجبی نداره که بعضی قطعات پهپاد از کشور های دیگر خریداری شده باشند.حتی بزرگترین شرکتهای بزرگ دنیا از جمله بویینگ ایرباس دل اپل و..بیشتر تجهیزات الکترونیکی خود را از چین,ژاپن,کره جنوبی و تایوان تهیه میکنند .دوما المان یکی از قاطعترین و پیشروترین کشورهای اروپایی در زمینه اعمال تحریم بر ایران بوده و هست.چگونه ممکن است شرکتهای المان قوانین سفت وسخت دولت خود واتحادیه اروپا را به خصوص برای چنین محصولات پیشرفته زیر پا بگذارند؟؟؟؟!!!!سوما وقتی هواپیما جنگی اسراییل اون پهپاد کوچک رو مورد هدف قرار داد مگه دیگر چیزی از اون پهپاد باقی میمونه که بتونن تحقیق کنند که ساخت کدوم کشور بوده است؟؟؟!!در ضمن تابناک جون شما که اینقدر خوب روزنامه های اسرائیلی رو زیر نظر میگیری بهتر بود مینوشتی همین دیروز یک پهپاد پیشرفته اسراییل درون سرزمینهای اشغالی به دلیل نقص فنی سقوط کرد

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۲:۰۳

ظاهرا اون قسمتی که نوشته made in germany سالم مونده !!!! چشمک

مهدی۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۱:۴۳

بابا گفتند نظر بده نه اینکه کتاب بنویسی که

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۰:۳۳

این شکست برای اسرائیل انقدر سخت و بزرگ بوده که برای سرپوش گذاشتن روی اون گفتن که ساخت آلمان بوده!!!!

mohsen۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۰:۱۶

دنیا روز به روز داره پیچیده تر و به هم ریخته تر میشه

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۰:۰۶

بدبخت ها نمیدونند از کجا خوردن دیگه دارند به هر طناب پوسیده ای چنگ می زنند.

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۰۹:۴۴

اسراییل از ترس نمیدونه به کدوم حیله و دروغ پناه ببره.دشمنان اسلام همیشه از احمقها و بزدلها بوده اند.

مهدی۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۰۹:۳۳

چی؟!
پهباد ایرانی آلمانی بوده؟
پس چرا میگید پهباد ایرانی؟
خوب بگیید پهباد آلمانی آلمانی بوده
البته وقتی میگید پهباد المانی دیگه اون المانی دوم نیاز نیست فکر کنم.

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۲:۴۵

ایرنی یا آلمانی،نشان دهنده ضعف سپر دفاعی اسرائیل است.

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۲:۰۸

ای بابا ! بسی خندیدیم بزار خوش باشن

ناشناس۱۳۹۱/۰۷/۲۷ ۱۲:۰۸

به ما دارو نمیفروشن آنوقت یک همچین ابزار پیشرفته نظامی رو بفروشن که علیه خودشون استفاده کنیم ؟!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.