آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
1بازدید

نادر قاضی پور در اخطار به رییس جمهور:

چرا نامه محرمانه رئیس قوه قضائیه را فاش کردید

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی خواست تا به جای سرکشی از زندان اوین به مشکلات اصلی جامعه بپردازد.

به گزارش خانه ملت، نادر قاضی پور در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۳ آبان) مجلس شورای اسلامی در اخطاری با استناد به اصل ۱۲۱ قانون اساسی خطاب به رئیس جمهور گفت: آقای رئیس جمهور یک نامه محرمانه را به رئیس قوه قضائیه نوشتند و رئیس قوه هم جواب محرمانه دادند پس چرا نامه محرمانه آشکار و فاش می شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه افزود: چرا مشکلات اصلی جامعه ارز، اشتغال، تهیه مواد غذایی و مسکن را از یاد برده اید پس مسئول ایجاد اشتغال و تهیه ارز و کنترل بازار مگر رئیس جمهور نیست؟

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی افزود: آقای رئیس جمهور شما رئیس شورای عالی امنیت ملی هستید و ایجاد امنیت جامعه به عهده شماست اما شواهد چیز دیگری را نشان می دهد.

وی با طرح این سؤال از رئیس جمهور که شما می خواهید به زندان اوین بروید تا چه کسی را ببینید اظهار داشت: بجای سرکشی از زندان به  فکر نان شب مردم و کارگران و کشاورزان باشید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.