آخرین خبرعمارت امام جمعه؛ میراث قاجار یا تالار عروسی؟
1بازدید

حسين كاظمي در راه پرسپوليس!

هافبك دفاعي سابق تيم فوتبال استقلال به دنبال رضايتنامه از تيم مس كرمان است تا در صورت توافق نهايي به پرسپوليس بپيوندد.

به گزارش جام ؛ حسين كاظمي كه با هزار اميد و آرزو از راه‌آهن به مس كرمان رفت تا در خط مياني اين تيم احيا شود و بدرخشد در طول هفته‌هاي گذشته به يك نيمكت‌نشين تبديل شده و كمتر از سوي ابراهيم قاسمپور به بازي گرفته مي‌شود.

همين مسأله باعث شده تا كاظمي به باشگاه مس برود و براي دريافت رضايتنامه با مسئولان اين تيم به توافق برسد. بر همين اساس كاظمي نيم فصل از مس جدا مي‌شود تا احتمالاً به عضويت پرسپوليس دربيايد.

پرسپوليسي‌ها براي رفع نقطه ضعف خود در خط مياني و پست هافبك دفاعي روي كاظمي نظر دارند تا او را جذب كنند. گفته مي‌شود با كاظمي توافق شده تا پرسپوليسي شود و او به همين دليل قصد دارد از مس رضايتنامه بگيرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.