آخرین خبرتصمیم تازه امارات برای دور زدن تنگه هرمز
2243بازدید
۰

كشاورز آمريكايي از گوسفندانش شكايت كرد

اين در حالي است كه مأموران آتش‌نشاني با رسيدن بموقع، از سرايت آتش به منزل مسكوني جلوگيري كردند، اما به علت آن كه آقاي «الت» بيمه نبوده، 750 هزار دلار به مزرعه، اصطبل و آغل گوسفندانش خسارت وارد آمده ‌است.

يك كشاورز آمريكايي كه مدعي شده بود، گوسفندان مزرعه‌اش، آغل را به آتش كشيده‌اند، از دست اين حيوانات زبان بسته به دادگاه شكايت كرد.

به گزارش ايسنا، «كيت الت» به خبرنگاران محلي، گفت: هنگامي كه قصد باز كردن پمپ آب كنار اصطبل را داشتم، متوجه شدم، حصار نزديك محل نگهداري اسب‌هاي مزرعه شكسته شده و پمپ آب هم از كار افتاده ‌است. پس از جست‌وجوي فراوان، به اين نتيجه رسيدم كه گوسفندان، باعث از كار افتادن پمپ و خشكي بيش از اندازه در آغل شده و به همين دليل، آغل دچار آتش سوزي شده‌ است.

اين در حالي است كه مأموران آتش‌نشاني با رسيدن بموقع، از سرايت آتش به منزل مسكوني جلوگيري كردند، اما به علت آن كه آقاي «الت» بيمه نبوده، 750 هزار دلار به مزرعه، اصطبل و آغل گوسفندانش خسارت وارد آمده ‌است.


وي در ادامه افزود: در همه طول عمرم به چنين مصيبتي دچار نشده بودم كه گوسفندان، خانه و زندگي‌ام را به آتش بكشند. اين مشكل بزرگي است كه حيوانات باعث آن شدند و من نمي‌دانم كه بايد از چه كسي و چه چيزي شكايت كنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.