آخرین خبرحرف‌های جنجالی نوید محمدزاده: در جنگ پارتی کردیم!
1بازدید

مناطق محروم هر روز محروم‌تر می‌شوند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در تذکری به دولت به تاکید بر این که مناطق محروم هر روز محروم‌تر می‌شوند گفت: متاسفانه دولت توجه جدی نسبت به تعهداتش در مناطق محروم ندارد.

به گزارش خانه ملت، عباس قائید رحمت در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۱۵ آذر) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی با اشاره به زلزله سال ۸۵ و ۸۹ و زلزله اخیر دورود و ازنا اشاره کرد و گفت: ۶۰ درصد بافت مسکونی دورود و ازنا فرسوده است و متاسفانه مسئولان امر توجهی به بازسازی و مقاوم‌سازی بافت‌های فرسوده ندارند.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس در ادامه اظهار داشت: متاسفانه اقدام جدی در جهت اجرای مصوبات سفرهای استانی دولت صورت نگرفته و مصوبات دولت صرفا بر روی کاغذ حک شده است.

قائید رحمت در تذکری به هیات رئیسه مجلس به معضل بیکاری و بی‌توجهی دولت در ایجاد اشتغال گفت: علاوه بر کمیسیون اجتماعی لازم است کمیسیون تخصصی اشتغال و کارآفرینی در مجلس تشکیل شود./

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.