آخرین خبرفوکویاما و شکست ترامپ در انتخابات کنگره؛ وقتی سیاست رنجش با بحران به‌رسمیت‌شناسی مواجه می‌شود
4بازدید
۸۸

مسی به رکورد دایی چشم دوخته است!

نگاه افسانه‌ای مسی به رکورد افسانه‌ای دایی؟

بسیاری بر این باورند که برای مسی کار غیر ممکن وجود ندارد. این بازیکن با شکستن رکورد گرد مولر افسانه‌ای پس از چهل سال همه را شگفت‌زده کرد. با این حال رکوردهایی هست که مسی برای رسیدن به آن‌ها کار سختی دارد. یکی از رکوردهایی که لیونل مسی به آن چشم دوخته، رکورد افسانه‌ای علی دایی، اسطوره فوتبال کشور عزیزمان است. وی ۱۰۹ گل ملی در کارنامهٔ خود دارد و با فاصلهٔ زیادی بهترین گلزن بازی‌های ملی در تاریخ فوتبال جهان است.

نگاه افسانه‌ای مسی به رکورد افسانه‌ای دایی؟
پس از آن که لیونل مسی موفق شد رکورد ۸۵ گل گرد مولر در یک سال میلادی را پشت سر بگذارد و شمار گل‌هایش در سال ۲۰۱۲ را به عدد ۸۶ رساند، ‌هم‌اکنون وب‌سایت‌های خبری از گزارش‌های متنوع و در عین حال جالبی درباره رکورد گلزنی مسی و مقایسه این رکورد با آمار و ارقام دیگر آکنده شده است.

به گزارش «تابناک»، یکی از رکوردهایی که لیونل مسی به آن چشم دوخته، رکورد افسانه‌ای علی دایی، اسطوره فوتبال کشور عزیزمان است، وی ۱۰۹ گل ملی در کارنامهٔ خود دارد و با فاصلهٔ زیادی، بهترین گلزن بازی‌های ملی در تاریخ فوتبال جهان است.

افزون بر این، مسی ۳۱ گل ملی را در کارنامه خود دارد که بی‌گمان این میزان، باعث خوشحالی رکورددار گل ملی است. علی دایی بازیکن سابق تیم ملی، بایرن مونیخ و... از سال ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۶ موفق شد ۱۰۹ گل را برای تیم ملی ایران به ثمر برساند که این رکورد ظاهرا برای مسی دست نایافتنی به نظر می‌رسد؛ البته با توجه به سن و سال پایین وی شکستن این رکورد توسط این اعجوبه فوتبال غیر ممکن هم نیست.

اما این گزارش می‌افزاید، مدت‌هاست علی دایی رکورددار گلزنی در فوتبال جهان است و هیچ کس نتوانسته به رکورد او نزدیک شود؛ نزدیک‌ترین تعقیب کننده شهریار، فرانس پوشکاش بوده که از دنیا رفته است.

به هر حال، اگر برزیلی‌ها به پله خود می‌نازند، نام او در رده سوم این جدول پس از دایی و پوشکاش مرحوم به چشم می‌خورد. گویا حالا حالا‌ها هیچ کس نمی‌تواند رکورد علی دایی را در گلزنی تصاحب کند.

در ضمن دایی با زدن ۷۳ گل در لیگ (۴۹ گلدر لیگ بر‌تر) یکی از ده گلزن بر‌تر تاریخ لیگ ایران است، البته دایی به همراه تیم‌های بزرگی همچون بایرن مونیخ، هرتابرلین، آرمینیا بیلفیلد و غیره سابقه گلزنی در لیگ‌های اروپا و لیگ قهرمانان اروپا را دارد و گل‌های دیدنی شهریار ایرانی به میلان و چلسی از جمله گل‌های اوست.

جدید‌ترین رده بندی فیفا که بنا بر آخرین تغییرات در آمار گلزنان فوتبال ملی ارائه شده، این نکته مهم را تأیید می‌کند.

 در سال ۱۳۸۶، از سوی فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال، علی دایی در رده بیست و ششم فهرست بازیکنان بر‌تر تاریخ فوتبال جهان قرار گرفت؛ در این فهرست وی تنها بازیکن آسیایی در میان برترین‌های تاریخ فوتبال بود.

ستاره آرژانتین بارسا اکنون ۱۹۲ گل برای بارسا در لیگا زده و از «سزار رودریگس» پیشی گرفته و بهترین گلزن تاریخ بارساست. او در فاصله سال‌های ۱۹۳۹ تا ۱۹۵۵ روی هم رفته ۱۹۰ گل را برای بارسا در لیگا به ثمر رسانده بود.

نگاهی به آمار گل‌های مسی در سال ۲۰۱۲

لا لیگا: ۵۶ گل

جام حذفی: سه

سوپرجام اسپانیا: دو

لیگ قهرمانان اروپا: سیزده

بازی‌های دوستانه ملی: هفت

انتخابی جام جهانی: پنج

بارسلونا (۷۴ گل) ـ تیم ملی آرژانتین (دوازده گل)

به هر حال، شاید مسی بتواند تا پایان دوران بازی‌اش رکورد گلزنی لیگا و لیگ قهرمانان اروپا را بشکند، ولی به طور حتم رکوردهایی در دنیای فوتبال هستند که شکستن آن‌ها کمی دور از ذهن به نظر می‌رسد.
 
به گزارش فدراسیون بین‌المللی آمار و ارقام فوتبال رکوردهایی شاید هم باید مدت‌ها منتظر ماند تا گزندی به این رکورد‌ها برسد.

در زیر نگاهی خواهیم انداخت به این رکورد‌ها؛
 
بیشترین قهرمانی پیاپی در اروپا
 
بعید به نظر می‌رسد، تیمی پیدا شود تا بتواند پنج قهرمانی پیاپی لیگ قهرمانان به دست آورد. حتی بارسلونا که در چند سال اخیر قهرمانی‌های زیادی به دست آورده، نتوانسته است قهرمانی‌اش را تکرار کند، چه برسد به پنج قهرمانی پیاپی. پس از پنج قهرمانی پیاپی رئال مادرید در آغاز جام باشگاه‌های اروپا تیم‌های نظیر لیورپول، بایرن‌ مونیخ و میلان بودند که توانستند قهرمانی‌شان را تکرار کنند، اما بعید است تیمی در آینده بتواند پنج قهرمانی پیاپی در اروپا کسب کند. البته باید توجه داشت که پس از تغییر در روند برگزاری رقابت‌ها و تغییر نام از جام باشگاه‌های اروپا به لیگ قهرمانان اروپا این اتفاق دیگر نیفتاده است.
 
بیشترین برد پیاپی
 
بنفیکا با اوزه بیو در دهه هفتاد بیشترین پیروزی پیاپی را به دست آورد: آن‌ها بین سال‌های ۱۹۷۱ تا ۱۹۷۳، ۲۹ برد پیاپی کسب کردند. در سالیان نزدیک این‌تر در فصل ۲۰۰۷ – ۲۰۰۶، ۱۷ پیروزی و بارسلونا در فصل ۲۰۱۱ توانست شانزده پیروزی پیاپی به دست آورند.
 
بیشترین برد پیاپی در ایران

پرسپولیس با پروین در فصل ۷۷-۷۸ با ۱۴ پیروزی متوالی رکورد بیشترین برد پیاپی رو در اختیار دارد.

بیشترین گل در دوران بازیگری در لیگ
 
می‌توانید تصور کنید چهره پله پس از شکستن رکوردش از سوی مسی چگونه خواهد شد؟
 
پله از کسانی که مسی را بر‌ترین فوتبالیست جهان می‌دانند نفرت دارد و اگر مسی بتواند رکورد ۵۴۱ گل پله در رقابت‌های لیگ را بشکند، دیگر پله بهانه‌ای برای این ندارد که مسی را بر‌ترین بازیکن تاریخ جهان نداند. البته بسیاری درباره شمار دقیق گل‌های پله نیز شک و شبهه دارند. پس از پله که ۵۴۱ گل در لیگ زده است، فرانس پوشکاش و جوزف بیکان هستند که هر یک بر پایه فدراسیون بین‌المللی آمار و ارقام فوتبال ۵۱۱ گل زده‌اند.
 
بیشترین دوره بدون شکست در لیگ اروپا
 
آرسنال شکست ناپذیر فصل ۲۰۰۴ را به یاد بیاورید. البته آن‌ها باید مقابل استوا بخارست دهه ۸۰ تعظیم کنند که ۱۰۹ بازی بدون شکست در لیگ دارد.
 
در سالیان نزدیک میلان بین سال‌های ۱۹۹۱ تا ۱۹۹۳ توانست ۵۸ بازی بدون شکست داشته باشد و بارسلونا بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۱ توانست ۳۱ بازی بدون شکست در لیگ داشته باشد.

بیشترین دوره بدون شکست در لیگ ایران

پرسپولیس از روز نوزدهم دی ۱۳۵۰ تا چهارم خرداد ۱۳۵۳ به مدت ۸۶۵ روز در مسابقات لیگ بدون شکست باقی ماند. سرخپوشان در این مدت در ۴۳ بازی موفق به ۳۲ برد و یازده تساوی شدند و رکوردی را از خود بر جای گذاشتند که در تاریخ فوتبال ایران بی‌نظیر است.


رکوردهای شکست ناپذیر دیگر
 
بیشترین رکورد بدون باخت خانگی
 
رئال مادرید (۱۹۷۲ – ۱۹۷۱) ۱۲۱ بازی
 
پر گل‌ترین پیروزی در مجموع در اروپا
 
چلسی ۲۱، جونس لوگزامبورگ صفر
 
بیشترین تعداد گل ملی، علی دایی ۱۰۹ گل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

روح الله۱۴۰۰/۰۱/۰۵ ۲۲:۵۷

تواسیا مهاجمان زیادی بودن تو کره ژاپن عربستان وخیلی جاهای دیگه چرا اونا نتونستن رکوردبزنن ما که خودمون نرفتیم با مالدیو بازی کنیم تومقدماتی به ما خوردن همه تیمای اسیا با مالدیو بازی کردن چرا اونا نتونستن رکوردبزنن رکوردزدن کار هرکسی نیست سلطان علی دایی چارچوب شناس قهاری بود تا کورشودهرانکه نتوانددید

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۱۲ ۱۴:۵۹

فقط اقای دایی

ناشناس۱۳۹۸/۰۱/۱۵ ۲۰:۲۵

پاس۲گل بزرگ ایران،گل خداداد به استرالیا و گل مهدوی کیا به امریکا رو دایی داد اما هیچکس یادش نیست،۴تا گل تو یک بازی به کره نمک نشناس نباشید من ترک نیستم اما دایی چه تو فوتبال چه تو کار خیر که ما اصلاخبر نداریم قهرمان

امیر۱۳۹۶/۰۴/۱۵ ۱۲:۱۴

با سلام
بنده به عنوان یک ایرانی علی دائی رو خیلی دوس دارم بخاطر خاطره های خوب و بدی که مقابل تیم هایی مثه عربستان،کره و...دارم.

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۰۸ ۱۶:۱۰

مسی نمی تونه رکورد علی دایی را بشکونه الان تنها کسی که می تونه رکورد علی دایی را بشکونه نیمار هست

محمد رضا،ش۱۳۹۵/۰۶/۰۷ ۲۱:۳۵

علی دایی کسی نیست ک ما پرسپولیسیا روش بخواهیم حساب باز کنیم ،بازیکنای امروز بچسب

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۳۱ ۲۳:۳۶

همین دایی به عربستان کره و ژاپن ازبکستان عراق ببینید چند تا گل زده چرا مهاجمان حالا نمیزنند

محمد پرسپولیس۱۳۹۱/۱۲/۱۵ ۰۰:۴۴

فقط سلطان علی آقا.مسی بازیکن بزرگیه تو این شکی نیست. اما تو گلزنی به گرد پای علی آقا هم نمیرسه. والا بلا نمیتونه برسه. دایی واقعا دایی گلزناست.

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۲۳:۵۸

daei

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۲۳:۳۷

دوگلی که به استرالیازد خیلی باحال بود

امير۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۲۳:۱۶

بابا بيخيال!
مسي و دايي رو ول كنيد!
ديگه هيچكي مثل ابراهيم تهامي نميــــــاد!
:))))))))))

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۲۲:۲۹

درد این روزهای تیم ملی نداشتن یکی مثل دایی است.

سعید۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۲۱:۴۸

درود بر سلطان علی پروین که برای پرسپولیس و تیم ملی افتخار آفریده و امروز به وی ظلم شدیدی روا شده، حق سلطان نیمکت فعلی پرسپولیس می باشد نه کس دیگری...

یونس۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۲۰:۲۴

یاشاسین علی دایی و اکبر حسن پور

قاسم۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۱۹:۲۵

علی دایی اصلا اون موقع دنبال رکورد شکنی نبود.مسی با حال مسدومش فقط به فکر رکورد شکنی.تو رسانه ها اقا بر میگرده میگه برای من کار و نتیجه تیمی مهمتره تا گلزنی و رکورد شکنی.دروغگو

حسن۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۱۸:۰۵

من به دایی و تمامی گلهایش بهعنوان یک ایرانی افتخار میکنم چرا الان کسی پیدا نمیشه به تیمهای ضعیف! گل بزنه؟

مهرداد۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۱۴:۰۸

علی دایی باید به خاطر این رکورد از تیم مالدیو تشکر کنه بالاخره اونها هم تو این جایزه نقش دارن

علی۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۱۴:۰۷

شما دایی را با مسی مقایسه می کنید
واقعا براتون متاسفم
آیا بازی دایی برای کسی جذاب بود؟ ایا کسی حاضر بود سب بیدار بشینه و بازی دایی را ببیند؟
اون اگه توی تیم ملی ایران بازی نمی کرد و مالدیو و ویتنام و بنگلادش و .... چند تا دیگه از این کشورها نبودند بعید می دونم تعداد گلهاش به بیش از 30 تا می رسید
دوستان متعصب نباشید لطفا
یادمون باشه که همین اقای دایی چطوری تیم ملی رو ول کرد و رفت و دیگه هیچ محبوبیتی بین فوتبالدوستان نداره به غیر از همشهریهاش که اونم بخاطر تعصب

ناصر۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۱۱:۱۸

دوستان اگر در آسيا كشورهايي مثل مالديو هست در اروپا و آمريكاي جنوبي كشورهايي مثل جزاير فارو، قبرس،اكوادور،پاراگوئه و...هست پس ارزش قهرمانان خودمان را پايين نياوريم.

حمید۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۱۱:۱۵

ایرانم چندان از مالدیو قویتر نیست دایی افتخار ملی ماست مطمئن باشید اگه دائی تو تیمای ملی درجه یکم بازی میکرد امار گلزنی بالائی داشت.

سعید وطن دوست۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۱۱:۰۷

مادر نزاده که بتونه رکورد سلطان رو بزنه فقط نگین مالدیو ،علی دایی به چلسی و میلان گل زده مدافعانی که اون زمان بهترین های جهان بودن

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۱۱:۰۷

گیر دادید به مالدیو !!!جالبه بدونید علی دایی خیلی گل به مالدیو نزده !!! فکرکنم3 یا 4تا !!! ولی یادمه تو اون بازی رویایی (17-0) کریم باقری 7تا زد!!! دمه آقا کریم هم گرم ..خداییش من ترک نیستم اما غیرت این ترک ها رو می ستایم . دایی باقری رضازاده و...

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۱۱:۰۲

مگه ایران چند بار با مالدیو بازی کرده؟ دایی نام ایران را در دنیا مطرح کرده و آن هم برای دوستی و صلح و ورزش، پس قدرش را بدانیم.

علی رضا۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۱۰:۵۴

بابا این حرفا رو ول کنید پرسپولیسو عشقه که با اینکه الان بعضی اقایون گند زدن بهش ولی رکوردار لیگ ایران تو نباختنه

صدیق۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۱۰:۱۹

افرین به علی دایی.یاشاسین اسطوره ترک زبان اذری.کورشودهرآنکس که نتوان دید

قرمز۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۲۳:۲۷

حال میکنم تو آمار پرسپولیس می درخشد

محمود۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۲۳:۲۲

علی دایی اسطوره بزرگ ماست و هر ایرانی باید به وجود او افتخار کند. در ضمن دوستان عزیز توجه کنند که علی دایی به مالدیو گل زیادی نزده اسامی گلزنان به مالدیو رو چک کنید و اینقدر اسطوره بزرگ ملی را کوچک نکنید.

احسان۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۲۳:۰۳

مسی با عربستانم بازی کده اما تو اون بازی گلی نزده! خود علی آقا،خدا وکیلی چند گل به عربستان زده؟ بابا یه خورده تعصب داشته باشین!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۰۸:۴۵

جووووونممم

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۲۲:۰۲

بله دیگه بدشانسی مسی اینه که با تیمهایی همچون مالدیو بازی نکرده که 7 8 تا گل بزنه

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۱۰:۴۷

شما همون 7-8 تا گی که به مالدیو زده رو کم کن بعد رکورد گیری کن

محمد۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۲۱:۵۴

مسی در بارسلونا بازیکن بزرگیه نه در تیم ملیش. دلیلش هم کاملاً معلومه: ابرام چرخی هم در این تیم بارسلون گلزن میشه.
مسی تو تیم ملیش یه بازیکن کاملاً عادی است.

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۲۱:۳۷

بعد ازدایی نیز بچه قرتی ها نتونستند به مالدیو گل بزنند

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۲۱:۳۴

گل زدن به هر تیمی سخته این امکان برای بسیاری دیگر از بازیکنان ایران هم فراهم بود ولی شهریار چارچوب دروازه را بهتر از هر کس میشناخت.

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۲۱:۲۸

بازم این ملت از سر نادانی باد به غبغب کرد همه میدونن که گلهای دایی در زمان شکوفایی فوتبال ایران و در برابر مالدیو و تیمهای ضعیف ان زمان اسیا بوده چرا خودمون رو گول میزنیم اگه ایران تو امریکای لاتین بازی میکرد اصلا علی دایی بوجود نمی اومد !

شیدا۱۳۹۱/۰۹/۲۶ ۱۸:۲۶

اگر و اما زیاده ناشناس! از کجا معلوم اگر مسی تو بارسلونا نبود شاید هیجی نمیشد . چون تو تیم ملیش که افتخاری نداشته تا حالا.

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۲۱:۲۶

Daei is legend forever

xhiv۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۲۰:۳۰

تراخداخودتان قضاوت کنیدمالدیورامیشودباتیمهای اروپایی مقایسه کردتادایی رابامسی؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۲۰:۳۰

دوستانی که میگن دایی به تیمهای ضعیف گل زده فراموش نکنن که مسی در کنار خودش بهترین هافبک های دنیا رو داره در حالیکه دایی از این نعمت محروم بوده

محمد حسین۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۲۰:۰۳

سلام مسی فقط در تیم بارسلونا موفقه

ابراهیم زاده۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۹:۵۲

این را بدانید که از قبیل تیم مالدیو که در آسبا تیمی ضعیف هست، در اروپا هم تیمهای ضعیف بسیاری وجود دارد و این دلیل کم ارش نمودن گلهای دایی نمی شود. مگر علی دایی چند گل از 109 گل خود را به مالدیو زد؟!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۸:۴۹

من دعلی دایی را خیلی دوست دارم ولی لطفن به جای اینکه بشینی تعداد گلهای بقیه رو بشمرید که ببینید کی رکورد دایی را میشکونه ، بهتره بشینید روی بازیکن های خودتون کار کنید .

اكبر۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۸:۲۷

مالديو هم پيشرفت داشته دست كم نگيريد

نریمان۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۷:۱۵

تابناک
مرگ کامنت ها فرا رسیده مگر برای فوتبال و.... کامنت بگذارید/

hossein۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۷:۱۳

واقعا متاسفم برا خودمون که غریبه پرستی و مرده پرستی تو خونمون هست. واسه همین هست که اوضاعمون این شده!!!!! اگر دائی توی یکی از این کشورهای عربی بود اسطوره جهان کرده بودن ولی متاسفانه ماچی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!1

علی۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۷:۰۸

اگر مسابقه ای بین تیم بارسلونا و یا آرژانتین با تیم مالدیو ترتیب بدهند . مسی در همان یک مسابقه تمام رکورد های گلزنی جهان را خواهد شکست.

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۲۱:۰۳

شاید درست می گویید
ولی یادتان باشه علی دایی در تیم ارژانتین بازی نمی کرد با تیم ایران بهترین گل زن ملی شده یعنی اگه با تیمایی ضعیف بازی میکرده خود تیم ایان هم انچنان قوی نبوده

وحید۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۹:۰۳

عین بچه های دهه شصت که میگفتن اگه بروسلی و لین چان با هم جنگ کنند کدوم برنده میشه حرف میزنی

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۸:۵۴

متاسفم برات!تو چند سالته که این حرفو میزنی؟پشت لبت سبز شده؟عزیز دایی که تو دیدی بازیهای آخرش بود.بر اساس عقل قضاوت کنین،نه احساس....

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۸:۲۸

شما چرا اینقدر از خودی ها کم می کنید و به خارجی ها میچسبانید؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۷:۴۴

اگه قراربودبشكنه بازي عربستان ميشكست

بختياري۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۷:۰۷

دايي يك قهرمان است ودر تاريخ ايران زمين اسطوره ،هر گلي كه زده براي ايران شادي آورده

سید عطا۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۷:۰۵

ممکنه علی دایی به تیمهای ضعیف گل زده باشه ولی باید اینرو هم توجه کنید که همبازیهایش تیم ملی ایران بودند نه بازیکنان بارسلونا یا آرژانتین. اصلا اگر این چیزها مطرح بود خود فیفا عقلش میرسید که علی داییرو رکورد دار معرفی نکنه.

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۸:۵۰

حرفت حقه.مرسی.

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۷:۰۴

علی دایی و مسی هر دو خوبند

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۶:۵۸

چرا یکی از خبرهاتون رو حذف کردید؟
بچه ها میمیرند...
کتمان حقایق تنها بر مشکلات ما می افزید!!!

کوروش۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۶:۵۰

یاد روزهای اوج پرسپولیس ...

سرخپوشان طي اين مدت در 43 بازي موفق به کسب 32 برد و 11 تساوي شدند و رکوردي را از خود بر جاي گذاشتند که در تاريخ فوتبال ايران بي نظير است.

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۶:۴۶

باید بیایم ببینیم علی دائی به چه تمیهایی گل زده و امارش را بالا برده و خود مسی به چه تیمهای قدرتمندی بازی کرده و چرا تفاضل گل کمتری دارد

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۲۱:۱۰

بیایید ببینیم هم تیمی ها و مربیان مسی چه کسانی هستند و هم تیمی ها و مربیان دایی چه کسانی بودند!! فقط خود شخص که ملاک نیست!

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۷:۴۷

چرت نگو بابا اصلا مسی مهاجم نوک نیست که بخواد گل بزنه!!

امین۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۶:۴۴

مسی یکی از بهترین فوتبالیست های حال حاضر است ولی همانند دایی گل زن قهاری نسیت دایی واقعا می دانست یک توپ چطوری گل کند

ناشناس۱۳۹۱/۰۹/۲۵ ۱۸:۴۹

جواب بالایی خوب دادی،قربون دهنت.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.