آخرین خبرعمارت امام جمعه؛ میراث قاجار یا تالار عروسی؟
0بازدید

مسافران در مرز باشماق گير افتادند

برف و بوران چند روز گذشته در مناطق غربي کشور و سرماي طاقت‌فرساي اين منطقه در حالي همچنان ادامه دارد که صدها نفر از ايرانيان و عراقي‌هايي که قصد عبور از مرز را دارند به دليل قطعي اينترنت در دو طرف مرز گير افتاده‌اند.
 
به گزارش ايران آباد، افرادي که امروز قرار بود از مرز باشماق وارد کشور شده و يا از آن خارج شوند، به دليل قطعي اينترنت و ناتواني ماموران اداره مرزباني و گذرنامه براي مهر گذرنامه‌هايشان در سرماي کشنده گير افتاده‌اند و از صبح تاکنون موفق به عبور از مرز نشده‌اند.
 
اين گزارش حکايت از آن دارد یک مقام مسئول که در محل حاضر شده تا به مشکلات رسيدگي کند در اظهاراتي گفته است که اينترنت مرزباني را يک شرکت به صورت پيمانکاري اجرا کرده و اکنون در تماس با اين شرکت، مسولان آن مي‌گويند که مشکل از مرکز است و مشکلي در مرزباني مشاهده نمي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.