آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
3بازدید

چهار کشته بر اثر برخورد پراید با تریلی

معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی از کشته شدن ۴ نفر بر اثر برخورد پراید و تریلی در شب گذشته خبر داد.

به گزارش فارس، سرهنگ رضا سلبی گفت: شب گذشته در ساعت 23:30 دقیقه دراستان مازندران کیلومتر 25محور نیروگاه یک خودروی پراید با یک کامیون ولوو برخورد کرد که بر اثر آن 4 نفر از سرنشینان پراید کشته شدند.

سرهنگ سلبی افزود: علت حادثه انحراف به چپ و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه توسط راننده پراید اعلام شده است.

وی همچنین گفت: تخطی از سرعت مطمئنه و عدم توجه به جلو و همچنین انحراف به چپ از علل اصلی تصادفات بین شهری است و رانندگان باید بیشتر به این موارد توجه داشته باشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۱۱/۰۴ ۱۳:۱۱

سايپا ، مطمئن

hamed۱۳۹۱/۱۱/۰۴ ۱۳:۰۹

4 کشته که چیزی نیست مهم اینه که ما همچنان روی پای خودمون بایستیم و از تولیدات داخلی حمایت کنیم درهای واردات را بر روی خودروهای خارجی بسته نگاه داریم و شاهد افزایش خودروهای وطنی به قیمت....باشیم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.