آخرین خبرزیان ۵.۸ میلیارد یورویی فولکس‌واگن؛ غول آلمانی گرفتار بحران شد
2047بازدید

برپایی 500 نمایشگاه كتاب محرم

مدیر مسؤل مؤسسه فرهنگی قدر ولایت گفت: 60 درصد كتاب‌های این نمایشگاه درباره محرم و 40 درصد نیز درباره انقلاب اسلامی است.

500 نمایشگاه كتاب در زمینه محرم و انقلاب اسلامی از امروز در سراسر ایران شامل حسینیه‌ها، مساجد و هئیت‌های عزاداری برپا می شود.

به گزارش شبکه خبر؛ احمد عطائی، مدیر مسؤل مؤسسه فرهنگی قدر ولایت با اعلام این خبر افزود:این نمایشگاهها به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم برپا شده و تا 12 محرم با عنوان نمایشگاه كتاب محرم و انقلاب اسلامی برپا است .

احمد عطائی گفت :مؤسسه فرهنگی قدر ولایت با حمایت مالی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ستاد عاشورائیان فجرآفرین این نمایشگاه‌ها را برپا می‌كنند.

مدیر مسؤل مؤسسه فرهنگی قدر ولایت گفت: 60 درصد كتاب‌های این نمایشگاه درباره محرم و 40 درصد نیز درباره انقلاب اسلامی است.

به گفته وی، محرم ریشه شكل‌گیری انقلاب اسلامی سال 57 بود و به همین علت كتاب‌های این موضوع نیز در نمایشگاه كتاب محرم و انقلاب اسلامی بیشتر است.

احمد عطائی افزود: مؤسسه فرهنگی قدر ولایت كتاب‌ها را با 65 درصد تخفیف به برپا كنندگان نمایشگاه‌ها تحویل داده و آن‌ها موظف هستند كتاب‌ها را با 50 درصد تخفیف عرضه كنند.

به گفته مدیر مسؤل مؤسسه فرهنگی قدر ولایت، 370 عنوان كتاب در زمینه محرم و انقلاب اسلامی سال 1357 انتخاب شده كه بین نمایشگاه‌ها توزیع شده است.

وی همچنین گفت: این نمایشگاه‌ها تنها در حسینیه‌ها، مساجد و هئیت‌های عزاداری كه بیش از 1500 نفر عزادار دارند، برپا می‌شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.