آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
1بازدید

سفر یک مقام ارشد آمریکایی به سوریه

نماینده ویژه آمریکا در سوریه از طریق مرزهای شمالی به طور محرمانه وارد این کشور شده و با فرماندهان گروه‌های شورشی مسلح دیدار کرده است.

تسنیم به نقل از رادیو ملی آمریکا نوشت: رابرت فورد نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور سوریه روز چهارشنبه از طریق مرزهای شمالی سوریه وارد این کشور شده است.

بر اساس این گزارش خبر دیدار محرمانه فورد توسط فعالان سوری تایید شده است.

فورد در این سفر با عبدالجبار العکیدی رئیس شورای نظامی حلب دیدار و از کمک‌های آمریکا قدردانی کرده است.

سوریه در بیش از 24 ماه است که با آشوب و بحران داخلی مواجه است بر اثر این خشونت‌ها تاکنون شمار زیادی از مردم کشته و یا آواره شده‌اند.

دولت سوریه  می‌گوید نا آرامی های  این کشور توسط بعضی دولت‌های منطقه‌ای و غربی برنامه‌ریزی و هدایت می‌شود، در همین زمنیه گزارش‌های زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد تعداد زیادی از تروریست‌های دارای تابعیت خارجی هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.