آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
2952بازدید

دومين همايش خليج فارس؛ تاريخ، تمدن و فرهنگ

دومين همايش دوسالانه بين‌المللي «خليج فارس؛ تاريخ، فرهنگ و تمدن» در تاريخ 24 و 25 آبان ماه سال 1388 خورشيدي در گروه تاريخ دانشکده ادبيات و علوم انساني دانشگاه تهران برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، اين همايش با هدف بررسي جنبه‌هاي گوناگون تحولات اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي اين منطقه از منظر تاريخي طراحي و برنامه‌ريزي شده و درصدد است تا اين موضوع را از ديدگاه صاحب‌نظران دانشگاهي منطقه و جهان مورد ارزيابي و بازشناسي قرار دهد.

بر اساس تقويم همايش آخرين مهلت ارسال چکيده مقالات تا بيستم فروردين ماه 1388 خورشيدي و آخرين مهلت ارسال اصل مقالات پانزدهم مرداد 1388 خورشيدي است. اين همايش با همکاري کتابخانه و مرکز اسناد مجلس شوراي اسلامي و بنياد دانشنامه بزرگ فارسي و سازمان جغرافيايي ارتش برنامه‌ريزي و برگزار مي‌شود.
 
محورهاي اصلي همايش شامل موارد زير است:
1. تبادلات تجاري حوزه اقيانوس هند و خليج فارس
2. مساله مهاجرت اقوام در خليج فارس
3. حضور قدرتهاي بزرگ در خليج فارس

4. يافته‌هاي باستان‌شناسي در خليج فارس
5. جايگاه خليج فارس در مناسبات فرهنگي و تجاري کشورهاي منطقه
6. منابع و مراجع مطالعاتي و کتابشناسي تاريخ ، تمدن و فرهنگ خليج فارس

7. زبان ها و گويش‌هاي محلي در خليج فارس
8. جابجايي کانون‌هاي تجاري در خليج فارس
9. ويژگي‌هاي بومي

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.