آخرین خبرکره‌جنوبی در نزدیکی تنگه هرمز به دنبال چیست؟
4بازدید
۰

به بدرفتاری نیروی انتظامی با مردم آذربایجان رسیدگی شود

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با بیان اینکه سوال من از مصطفی محمد‌نجار درباره برخورد نیروی انتظامی با مردم در استان آذربایجان شرقی است، گفت: کوتاهی نیروی انتظامی در قبال مردم آذربایجان شرقی باید از سوی وزیر کشور رسیدگی شود.

علی علی‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خانه ملت، درباره سوال خود از وزیر کشور، گفت: سوال من از مصطفی محمد‌نجار درباره برخورد نیروی انتظامی با مردم در استان آذربایجان شرقی است که بارها بدرفتاری‌ها و کوتاهی آنان را به مسئولان گوشزد کردیم.

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: من یکبار به صورت شفاهی با وزیر کشور در این باره صحبت کردم اما از آنجایی که هیچ تغییری در نوع برخورد نیروهای انتظامی در این منطقه انجام نشد، از ابزارهای قانونی مانند طرح سوال از وزیر استفاده کردم.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، تاکید کرد: بر این اساس وزیر کشور باید پاسخگوی برخورد نیروی انتظامی و عدم پاسخگویی صحیح آنان به مردم استان، باشد تا زمانی که مردم به نیروی انتظامی مراجعه می‌کنند با پاسخی منطقی و درست مواجه شوند

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.