رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرعکس: تجلیل از خانواده‌های شهدای میناب در رواق کشوردوست
26بازدید
۸

سومین «افطار» در تابناک

صوت: از «این دهان بستی دهانی باز شد» تا «اذان سیلم مؤذن‌زاده»

در سومین افطار ماه مبارک رمضان، نخست نوای خاطره برانگیز «این دهان بستی دهانی باز شد...» و سپس ربنا با نوای استاد سلیم موذن‌زاده را خواهید شنید. در ادامه اسماءالله‌الحسنی تقدیم شما روزه‌داران عزیز می‌شود و پس از آن به اذان مغرب ‌با صدای استاد سلیم مؤذن‌زاده اردبیلی، گوش جان خواهید سپرد.

صوت: از «این دهان بستی دهانی باز شد» تا «اذان سیلم مؤذن‌زاده»
همزمان با فریاد مؤذن در سومین غروب رمضان 1434 زانو به زانو کنارتان نشسته‌ایم تا با هم به افطار بنشینیم و برای افطاری نیز یک نوای مشتمل بر آنچه درخواست داشته‌اید، تقدیم حضورتان می‌کنیم.

در سومین افطار ماه مبارک رمضان، نخست نوای خاطره برانگیز «این دهان بستی دهانی باز شد... » را می‌شنوید و سپس نوای پرخاطره ربنا را خواهید شنید.صوت: از اذان سلیم موذن زاده

در ادامه اسماءالله‌الحسنی تقدیم شما روزه‌داران عزیز می‌شود و پس از آن، به اذان مغرب را با صدای استاد سلیم مؤذن‌زاده اردبیلی گوش جان خواهید سپرد.

در ادامه دعای روزهای ماه مبارک رمضان (یا علی و یا عظیم) را می‌شنوید که به روایت حضرت امام جعفر صادق و امام موسى کاظم ـ علیهماالسلام ـ پس از نمازها در ماه مبارک رمضان خوانده می‌شود.

دعای روز سوم بخش‌های بعدی این برنامه است. در دعای روز سوم ماه مبارک رمضان می‌خوانیم: اللهمّ ارْزُقنی فیهِ الذّهْنَ و التّنَبیهَ و باعِدْنی فیهِ من السّفاهة و التّمْویهِ و اجْعَل لی نصیباً مِنْ کلّ خَیْرٍ تُنَزّلُ فیهِ بِجودِکَ یا أجْوَدَ الأجْوَدینَ.

خدایا روزى کن مرا در آن‌ روز هوش و خودآگاهى را و دور بدار در آن روز از نادانى و گمراهى و قرار بده مرا بهره و فایده از هر چیزى که فرود آوردى در آن به بخشش خودت اى بخشنده‌ترین بخشندگان.

سپس یکی از ادعیه توصیه شده برای ماه رمضان را می‌شنوید. سید بن طاوس از حضرت امام جعفر صادق و امام موسى کاظم ـ علیهماالسلام ـ روایت کرده که فرمودند: پس از هر نماز در ماه رمضان این دعا را بخوانید.

سرانجام سخنان آیت‌الله بهجت درباره «بندگی خدا تنها راه رستگاری» را می‌شنوید؛ سخنانی مهم از مردی که گوشه‌گوشه زندگی‌اش، فرصتی برای درس گرفتن بود. در پایان نیز با دعای شهید بهشتی‌ با شما بدروید می‌گوییم.


Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۲ ۰۹:۵۶

مثنوي افشاري استاد شجريان سالهاست در دل و جان ما جاي گرفته است.نوايي آسماني و روح نواز كه در لحظات افطار تو را بر فراز آسمانها به پرواز در مي آورد و تا نزديك دوست مي برد.پاينده باد ایران

mehdi۱۳۹۲/۰۴/۲۲ ۰۹:۵۶

تابناک تشکر تشکر، منو یاد ماه رمضانها در کودکیم انداختی، لطفا هر روز این کار را بکن در ضمن دعای هر روز رمضان را هم به این فایلها اضافه کنید. متشکرم

تقی میرزا۱۳۹۲/۰۴/۲۲ ۰۹:۴۷

ربنا در ذهن همه مردم ایران با تنین استاد شجریان نقش بسته و هیچوقت صدای استاد از خاطره ها پاک نمیشه،

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۲ ۰۸:۳۵

واقعا حیف که ربنا رو تلویزیون پخش نمیکنه

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۲ ۰۷:۵۵

دمت گرم خیلی حال دادییی

سید حسین میردیلمی۱۳۹۲/۰۴/۲۲ ۰۱:۳۲

خوب و بسیار عالی

ایرانی۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۲۰:۵۷

تابناک جون این دهان بستی هم با صدای استاد شجریان است. خوب بود حداقل یک اسمی از استاد می اوردید.

ناشناس۱۳۹۲/۰۴/۲۱ ۲۰:۳۹

دمت گرم تابناک این کارت خیلی خوبه ادامه بده. میشه جای اون بخش سخنرانی طولانی هم از نواهای خاطره انگیز دیگه یا جملات زیبای نوستالژیک استفاده کنی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.