آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
972بازدید

رضايي: اقدام اردوغان تركيدن بغض اسلام بود

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام تاكيد كرد: اقدام اخير نخست وزير تركيه، تركيدن بغض فروخورده جهان اسلام در پي جرم و جنايات گسترده صهيونيست‌ها بود و بايد منتظر پيوستن سران ديگر كشورها به اين موج فراگير بود.

محسن رضايي در گفتگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس به ابعاد متعدد اقدام اخير نخست وزير تركيه پرداخت و افزود: اقدام اخير اردوغان قابل پيش بيني بود؛ چراكه فشار گسترده تيم سياسي بوش و هم تيمانش بر جهان اسلام و عمق فاجعه‌اي كه در فلسطين اتفاق افتاده بود بايد از يك جايي اين فشار منفجر مي‌شد و به واقع اردوغان نخست وزير تركيه اين فشار را تركاند و بايد منتظر باشيم تا سران كشورهاي ديگر اسلامي نظير اندونزي و مالزي و... نيز به اين موج بپيوندد.
وي ادامه داد: صبر و حوصله زيادي در طول دو ماهه اخير نسبت به فاجعه اخير غزه و جنايات پليدانه صهيونيست ها صورت گرفته و كسي به غير از ايرانيان بايد اين خط شكني را انجام مي داد و اردوغان با انجام اين كار فضا را بروي رسوايي هر چه بيشتر صهيونيست‌ها گشود.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام به ابعاد ديگر اقدام اردوغان اشاره كرد و گفت: ‌‌در حقيقت اين ‌اقدام شجاعانه، پس لرزه‌هاي شكست سياست خارجي بوش در منطقه و همچنين شكست اسرائيل در غزه است؛ شكست صهيونيست‌ها در غزه و شكست بوش در سياست خارجي پس لرزه‌هايي به دنبال داشت كه اين پس لرزه‌ها با اعتراف و عذرخواهي اوباما از جهان اسلام در راستاي التيام بخشي به سياست خارجي ايالات متحده تقويت شده است و در آينده نيز شاهد گونه‌هاي ديگري از رسوايي صهيونيست ها و حاميان آنها خواهيم بود.

رضايي با بيان اينكه نبايد اقدام اخير اردوغان را تنها از ديد شخصي نگاه كرد، اظهار داشت: صحنه بين المللي بخصوص جهان اسلام و بالاخص منطقه خاورميانه شاهد تغيير و تحولات متعددي از شكست سياست خارجي آمريكا طي اين 8 ساله اخير خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.