آخرین خبرتصمیم تازه امارات برای دور زدن تنگه هرمز
2بازدید
۵

دستگیری عامل کشتار ۳ قوچ و بره وحشی در کلات

پس از ۳ شبانه روز بررسی و تحیق توسط نیروهای یگان حفاظت محیط زیست شهرستان کلات، یکی از عوامل کشتار حیات وحش این شهرستان دستگیر شد.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران، رئیس اداره محیط زیست شهرستان کلات گفت: این شکارچی غیرمجاز با شگردی خاص، پس از اقدام به شکار گوشت های مربوطه را در منزل بستگان و دوستان در روستای آق داش مخفی می نمود تا نیروهای یگان محیط زیست  در صورت ورود به منزل خود متخلف، موفق به یافتن گوشت شکار به عنوان مدرک جرم نشوند.

دستگیری عامل کشتار ۳ راس قوچ و بره وحشی در کلات

اباذر حسین نژاد افزود: پس از ۳ شبانه روز بررسی و زیر نظر گرفتن فرد متخلف و شناسایی مکان های احتمالی اختفای گوشت شکار، محیط بانان شهرستان کلات پس از هماهنگی با مقام قضایی و اخذ احکام ورود به منزل به بازرسی همزمان از چندین منزل مسکونی متعلق به وابستگان به متخلف پرداختند.

در جریان این بازرسی ها اجزای بدن سه رأس قوچ و بره وحشی کشف و ضبط و متهم دستگیر و به همراه پرونده متشکله و مستندات تحویل مقامات قضایی و با دستور قاضی روانه زندان گردید.

دستگیری عامل کشتار ۳ راس قوچ و بره وحشی در کلات

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ارش۱۳۹۲/۱۱/۲۳ ۱۷:۱۳

ای کاش روزی این مشکلات دیگر در کشور عزیزمان نباشد

پویا۱۳۹۲/۰۸/۲۱ ۲۲:۱۳

دستگیر شده یا با فراغ بال داره عکس یادگاری میندازه؟ نه دست بندی نه غلی نه زنجیری!

ناشناس۱۳۹۲/۰۸/۲۱ ۱۶:۴۷

بسسیار ممنون از بازتاب اين اخبار

ناشناس۱۳۹۲/۰۸/۲۱ ۱۶:۲۳

مایه تاسف است اینها باید از اون جوان لرستانی ارزش محیط زیست رو یاد بگیرند.

حسین۱۳۹۲/۰۸/۲۱ ۱۵:۲۲

انشالله که حمایت بیشری از محیط بانان و حیاط وحش صورت بگیره و با متخلفین برخورد شدید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.