کمک هدایتی به ۳ فدراسیون ورزشی
حسین هدایتی به فدراسیونهای کشتی پهلوانی و ورزش باستانی، بولینگ و بیلیارد و ووشو که در رقابتهای قهرمانی آسیا موفق به کسب مدال شده بودند، هدایایی را اهدا کرد.
به گزارش تسنیم، حسین هدایتی، مالک باشگاه استیل به 3 فدراسیون کشتی پهلوانی و ورزش باستانی، بولینگ و بیلیارد و همچنین ووشو کمک مالی کرد تا بخشی از مشکلات مالی این فدراسیونها برطرف شود
هدایتی 100 سکه بهار آزادی به فدراسیون ووشو داده است تا این هدایا به ووشوکارانی اهدا شود که موفق شدند در رقابتهای قهرمانی آسیا مدال کسب کنند. وی همچنین 250 میلیون تومان به فدراسیون کشتی پهلوانی و ورزش باستانی به سرپرستی محمدرضا طالقانی کمک کرده است.
مالک باشگاه استیل آذین مبلغی را هم به فدراسیون بولینگ و بیلیارد داده تا این فدراسیون بتواند برنامههایش را به بهترین شکل ممکن پیش ببرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.