آخرین خبرقیمت سکه پارسیان امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
2بازدید

هشدار وزیرخارجه ایتالیا به غرب درباره ایران

وزیر امور خارجه ایتالیا به رهبران غربی هشدار داد فرصت گفتگو با ایران را از دست ندهند.

به گزارش واحد مرکزی خبر از رم، خانم اما بونینو، وزیر امور خارجه ایتالیا، روز جمعه در گفتگو با رادیو رادیکال به کشورهای غربی متذکر شد: پنجره نیمه باز توافق با ایران برای همیشه باز نخواهد ماند.

خانم بونینو، با اشاره به سفر اخیر خود به جمهوری اسلامی ایران و گفتگو با مقامات بلند پایه کشورمان گفت: من به دوره ریاست جمهوری روحانی خوشبین تر هستم.

خانم بونینو در بخش دیگری از اظهارات خود با تاکید بر این که ویژگی بارز جامعه ایران این است که ضد غربی نیست گفت: پنجره نیمه بازی که در روابط ایران و غرب گشوده شده تا ابد باز نخواهد بود و دولت ایران نیز بر آن تاکید می کند.

وزیر امور خارجه ایتالیا در پایان با پیشنهاد به دیگر مقامات اروپایی که از ایران دیدار کنند افزود: من در بازگشت از ایران گزارشی را درباره این دیدار به همتاهای غربی ام ارائه کردم زیرا بر این باورم که باید همه ما دانستنی های خود را درباره این کشور، برای باز نگه داشتن پنجره روابط، با دیگر کشورها در میان گذاریم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.