آخرین خبرلحظه برخورد مرگبار دو هلی کوپتر
1بازدید

ماجرای قرارداد نیمار همچنان ادامه دارد

حکم یک قاضی مبنی بر جعلی بودن قرارداد نیمار بازیکن برزیلی تیم فوتبال بارسلونا، ممکن است رییس این باشگاه را به دادگاه بکشاند.

به گزارش روزنامه آاس، نیمار تابستان گذشته در ازای مبلغ 57.1 میلیون یورو از سانتوس برزیل به بارسلونا پیوست. 

حالا بارسلونا پس از شکایت رسمی جوردی کاسس، یکی از شرکای باشگاه بارسلونا از ساندرو روسل رییس باشگاه، باید جزئیات مدارک این انتقال را به دادگاه ارائه بدهد. 

وی مدعی است که از مبلغ قرارداد 40 میلیون یورو را دریافت نکرده است.

خوزه پرالز دادستان رسیدگی به این پرونده در دادگاه عالی ملی اسپانیا گفت: چیزی که بین دو باشگاه رد و بدل شده است مطابق با مفاد قرارداد نیست. این قرارداد ممکن است برای تغییر مفاهیم آن، جعل شده باشد. 

بارسلونا اعلام کرده که هیچگونه اشتباهی رخ نداده اما در عین حال نمی تواند مشخص کند مبلغ قرارداد را دقیقا به چه کسی پرداخت کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.