آخرین خبرمحسن رضایی: پاسخ آمریکا قانع‌کننده نبود
1بازدید

تركان: در برابر انتقادات صبر می‌كنم

مردم این مواضع و رویه‌ها را می‌بیند و این چیزی نیست كه از ذهن آنها فراموش شود/ فكر نمی‌كردم كه نمایندگان ظرفیت شنیدن این مقدار از نقد را ندارند و موجب رنجششان می‌شود.

مشاور ویژه رئیس جمهور در خصوص واكنش‌های اخیر مجلس به صحبت‌هایش گفت: من در برابر این انتقادات صبر می‌كنم.

اكبر تركان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در خصوص واكنش چند تن از نمایندگان مجلس به مصاحبه اخیر وی و تهدید به احضار رئیس جمهور به مجلس گفت: من فقط نظراتم را بیان كردم و آقایان نیز نظراتشان را گفتند و من فكر نمی‌كردم كه آنها ظرفیت شنیدن این مقدار از نقد را ندارند و موجب رنجششان می‌شود.

مشاور ویژه رئیس‌جمهور در پاسخ به این سوال كه شما در قبال این واكنش‌ها چه می‌كنید؟ اظهار داشت: من در برابر این انتقادات صبر می‌كنم و از دولت نیز می‌خواهم كه این نامهربانی‌ها را تحمل كند.

وی در خصوص اینكه این رفتارهای مجلس به چه دلیلی صورت می‌گیرد، خاطرنشان كرد: به هر حال بخشی اعظمی از نمایندگان موافق دولت نیستند و كاندیدهای مد نظر آنها در انتخابات ریاست جمهوری رای نیاوردند.

تركان ادامه داد: مردم این مواضع و رویه‌ها را می‌بیند و این چیزی نیست كه از ذهن آنها فراموش شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.