آخرین خبرواکنش معاون دفتر پزشکیان به ادعای جنجالی از شورای رهبری
5بازدید
۰

سوریه: خدا را شکر که اردوغان بالاخره فهمید

معاون وزیر امور خارجه سوریه از مواضع جدید ترکیه در قبال کشورش استقبال کرد و گفت: خدا را شکر می کنیم که اردوغان، و اطرافیانش بالاخره متوجه شدند که رفتار و عملکردشان در سه سال گذشته پیش از اینکه برای سوریه ویرانگر باشد، برای کشور خودشان مخرب بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، فیصل مقداد، افزود: در عین حال معتقدم، اردوغان باید وزیر امور خارجه خود را تربیت کند، زیرا در مونتری  سوییس، «داود اوغلو» سخنانی به دور از ادب و خالی از احترام به دیگران و به قوانین بین المللی بیان کرد.

مقداد در بخش دیگری از مصاحبه با المیادین، عربستان را متهم کرد که برای به شکست کشاندن مذاکرات صلح ژنو و نابودی کشور سوریه تلاش می کند.

وی تاکید کرد: اطلاعات رسیده از منابع خاص و تماس های منطقه ای و بین المللی ما حاکی از آن است که عربستان، همه امکانات مادی و عملیاتی خود و نیز امکانات موسسات پراکنده اش را در سایر کشورها مانند اردن و ترکیه، بسیج کرده است تا شیوه ای را برای نابودی کشور سوریه، ترتیب دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.