تأکید اوباما و اولاند بر ادامه تحریمهای ایران
فرانسوا اولاند رئیس جمهوری فرانسه مدعی شد: تحریمها علیه ایران تا دست یابی به یک توافق نهایی برداشته نخواهد شد.

به گزارش تسنیم به نقل از شبکه المیادین، فرانسوا اولاند رئیس جمهوری فرانسه مدعی شد: تحریمها علیه ایران تا دست یابی به یک توافق نهایی برداشته نخواهد شد.
وی همچنین با اشاره به بحران سوریه گفت: ما به مرحله کافی درباره نابودی سلاح شیمیایی سوریه نرسیده ایم. ما مخالفان را برای رفتن به ژنو تشویق کردیم.
اولاند گفت: ما از اهمیت آرامش در لبنان و عدم حرکت آن به سوی جنگ داخلی سخن گفتیم. ما با آمریکایی ها درباره امضای توافقنامه شراکت با اروپا توافق کردیم.
باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا نیز ادعا کرد: تحریم های کنونی ضد ایران ادامه می یابد و هر گونه انحراف ایرانی ها به نفع آنها نخواهد بود. من با اولاند درباره ادامه تحریمها بر ضد ایران موافقم.
وی ضمن دردناک توصیف کردن اوضاع در سوریه افزود: راهکار بحران سوریه نظامی نیست. مخالفان سوری در گفتگوها با نظام سوریه منسجم و منطقی هستند. روس ها مانع از هر تصمیمی که بهبودی در عرصه نبرد را به دنبال داشته باشد می شوند. اوباما در سخنان خود گفت: بیانیه ژنو یک بر راهکار سیاسی در سوریه تاکید دارد و ما به روند حمایت از مخالفان میانهروی سوریه ادامه می دهیم.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
اولاند اول بره بنیان خانواده شو محکم کنه اینا دارن زیادی حرف میزنن دوباره .
فرانسه هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه...
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.