آخرین خبرحرف‌های جنجالی نوید محمدزاده: در جنگ پارتی کردیم!
1071بازدید

آغاز سفر دوره‌اي بان کي مون به آفريقا

درعين حال گفته مي‌شود بحران در سودان، سومالي و ماداگاسكار نيز از ديگر مسائل مورد بحث در گفتگوهاي بان کي مون و مقام‌هاي آفريقاي جنوبي خواهد بود.

دبير كل سازمان ملل در اولين مرحله از سفر دوره‌اي خود به قاره آفريقا وارد آفريقاي جنوبي شد و مورد استقبال وزير امور خارجه اين کشور قرار گرفت

به گزارش واحد مرکزي خبر از پرتوريا، ديدارهاي رسمي بان كي مون قرار است از فردا در پرتوريا، پايتخت سياسي آفريقاي جنوبي، آغاز شود.

ديدار روز چهارشنبه هفتم اسفند دبير کل سازمان ملل با رئيس جمهوري آفريقاي جنوبي، بيشتر بر روي تحولات قاره آفريقا بخصوص تحولات زيمبابوه و درگيري‌هاي کنوني در کنگو متمرکز است.

درعين حال گفته مي‌شود بحران در سودان، سومالي و ماداگاسكار نيز از ديگر مسائل مورد بحث در گفتگوهاي بان کي مون و مقام‌هاي آفريقاي جنوبي خواهد بود.

از ديگر برنامه‌هاي دبيرکل سازمان ملل حضور در نشستي مطبوعاتي در روز چهارشنبه است که قرار است در آن بان کي مون به سئوالات خبرنگاران درباره تحولات منطقه اي و بين‌المللي پاسخ گويد.

دبيرکل سازمان ملل روز پنجشنبه پس از آفريقاي جنوبي، به تانزانيا سفر مي‌کند و کشورهاي رواندا، کنگو و مصر نيز در برنامه ديدارهاي وي از پنج کشور آفريقايي قرار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.