آخرین خبرفوکویاما و شکست ترامپ در انتخابات کنگره؛ وقتی سیاست رنجش با بحران به‌رسمیت‌شناسی مواجه می‌شود
3بازدید
۰

تخصیص زمانی برای ویرایش اطلاعات یارانه ها

برای این‌که خیال مردم در مورد تصحیح خطای احتمالی راحت باشد مطمئن باشند که سازمان هدفمندی یارانه‌ها به زودی در مورد تخصیص زمانی به منظور رفع اشتباهات تصمیم‌گیری می کند که در این مورد نیز در آینده ای نزدیک اطلاع رسانی انجام خواهد شد.

سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها هرگونه آمار منتشر شده مبنی بر تعداد ثبت نام ‌کنندگان برای دریافت یارانه نقدی را تایید نکرد.

نرگس نجفی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد آمار‌های مربوط به تعداد ثبت‌نام کنندگان و یا انصراف‌دهندگان از دریافت یارانه نقدی اظهار کرد: هیچ کدام از آمارهایی که در برخی از رسانه‌ها منتشر شده است مورد تایید سازمان هدفمندی یارانه‌ها نیست.

وی تاکید کرد: همان‌طور که پیش از این اعلام کرده بودیم، اعلام آمار دقیق حتما از طریق ستاد و سازمان هدفمندی یارانه‌ها و در قالب اطلاعیه رسمی منتشر می‌شود.

نجفی یادآور شد: پس از روز سی و یکم فروردین‌ماه که پایان دوره ثبت نام است آمار اعلام خواهد شد.

وی افزود: روز سی‌ام و سی‌ویکم فروردین‌ماه برای ثبت‌نام جاماندگان از دریافت یارانه نقدی و یا کسانی که مایلند ثبت‌نام خود را پس گرفته به انصراف‌دهندگان اختصاص یافته است این در حالی است که مهلت برای انصراف‌دهندگان و متقاضیان دریافت یارانه از ساعت دو بامداد شب گذشته آغاز شده است.

سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها هم‌چنین درباره‌ی زمان ویرایش اطلاعات اشتباه ثبت شده ثبت‌نام کنندگان توضیح داد: بررسی ما نشان می‌دهد که تعداد اشتباهات و خطاهای انجام شده در زمان ثبت‌نام بسیار اندک است. از این‌رو تاکنون تصمیم جدی برای اختصاص مهلتی برای ویرایش اطلاعات گرفته نشده است.

وی خاطر نشان کرد: برای این‌که خیال مردم در مورد تصحیح خطای احتمالی راحت باشد مطمئن باشند که سازمان هدفمندی یارانه‌ها به زودی در مورد تخصیص زمانی به منظور رفع اشتباهات تصمیم‌گیری می کند که در این مورد نیز در آینده ای نزدیک اطلاع رسانی انجام خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.