آخرین خبرترامپ وزیر جنگش را تهدید به استیضاح کرد
3بازدید
۰

پرونده مدیران چند بانک باهم رسیدگی می‌شود

رییس سازمان بازرسی کل کشور در مراسم تودیع و معارفه رییس کل دادگستری استان تهران تاکید کرد: حکم پرونده خاوری هر زمان صادر شود،‌ آن را اعلام می‌کنیم.

رییس سازمان بازرسی کل کشور در مراسم تودیع و معارفه رییس کل دادگستری استان تهران تاکید کرد: حکم پرونده خاوری هر زمان صادر شود،‌ آن را اعلام می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، قاضی ناصر سراج در جمع خبرنگاران درباره پیگیری‌ها در پرونده محمود خاوری به این جمله که «در مورد این پرونده به کانادا رسیدیم»، اکتفا کرد.

وی با بیان اینکه قرار بود قبل از عید رسیدگی به پرونده خاوری تمام شود، ادامه داد: متاسفانه مساله‌ای پیش آمد که موجب تاخیر در رسیدگی به این پرونده شد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: پرونده مدیران عامل‌ سابق بانک‌های مسکن‌،‌ صادرات و ملی توام با هم رسیدگی می‌شود.

سراج تاکید کرد: حکم پرونده خاوری هر موقع صادر شد، اعلام می‌ کنیم.

وی درباره پرونده حادثه آتش‌سوزی در خیابان جمهوری گفت: این پرونده را به شورای شهر و وزارت کشور فرستاده‌ایم.

رییس سازمان بازرسی کل کشور یادآور شد: خاوری از ابتدا وکیل داشته است و نمی‌دانم وکیل او کیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.