آخرین خبررونالدو قید پرواز از عربستان را زد
5بازدید

عراقچی: درباره عراق مذاکره نکردیم

معاون وزیر خارجه ایران در پاسخ به این پرسش که در مذاکرات‌تان با آمریکا درباره موضوع عراق هم بحث شد؟ گفت: خیر؛ فقط موضوع هسته‌ای مورد بحث قرار گرفت.

معاون وزیر خارجه ایران در پاسخ به این پرسش که در مذاکرات‌تان با آمریکا درباره موضوع عراق هم بحث شد؟ گفت: خیر؛ فقط موضوع هسته‌ای مورد بحث قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، سید عباس عراقچی، مذاکره کننده ارشد ایران با 1+5 هم‌چنین از دیدار ظریف با آمانو در صبح روز سه‌شنبه قبل از شروع نشست افتتاحیه مذاکرات ایران و ۱+5 خبر داد و افزود: دیدار دو جانبه هیات ایرانی با نمایندگان چین و روسیه نیز قبل از شروع نشست افتتاحیه مذاکرات ایران و ۱+5 در روز سه‌شنبه برگزار می‌شود.

نشست سه جانبه ایران، آمریکا و اشتون عصر امروز در وین برگزار شد و برخی منابع آمریکایی از احتمال مذاکرات ایران و عراق در وین درباره عراق خبر داده بودند.

جان کری، وزیر خارجه آمریکا در گفت‌وگو با یاهونیوز اظهار کرد: کشورش آماده مذاکره با ایران درباره عراق است و گزینه همکاری نظامی با ایران برای مبارزه با شبه‌نظامیان داعش را غیرممکن ندانست.

وی ادامه داد: اگر ایران بتواند برای پایان دادن به خشونت‌ها درعراق و بازسازی اعتماد در دولت عراق کمک کند، واشنگتن آماده است با تهران گفتگو کند.

در عین حال مقامات ایرانی اعلام کرده‌اند که در مذاکرات وین فقط درباره موضوع هسته‌ای مذاکره خواهند کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.