آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
6بازدید
۰

سیسی استقلال کردستان عراق را فاجعه‌ خواند

در سایه افزایش نگرانی‌ها از تقسیم عراق که به افزایش نفوذ افراد مسلح داعش در عراق منجر می‌شود رئیس جمهور مصر هشدار داد، اگر همه پرسی استقلال کردستان عراق برگزار شود این مساله "سرآغاز فاجعه‌" برای عراق خواهد بود.

به نوشته روزنامه النهار لبنان، عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر در نشستی با روزنامه نگاران گفت: همه پرسی که هم اکنون کردها به منظور جدایی از عراق، خواهان برگزاری آن هستند در واقع سرآغاز فاجعه‌ای برای عراق خواهد بود که از دولت کردستان شروع و بعد از آن به مناطق کردنشین سوریه و دیگر مناطق اردن که در آن زندگی می‌کنند، کشیده می‌شود.

سیسی همچنین نسبت به زیاده خواهی‌های گروه داعش به آمریکا و اروپا هشدار داد و افزود: داعش در برنامه‌ریزی جدید خود که از حمایت‌های خارجی برای آشوب افکنی در کشور برخوردار است، مصر را هدف بعدی خود قرار داده است.

سیسی به آمریکا و اروپا نسبت به ارائه هرگونه کمک به این گروه تروریستی هشدار داد و گفت: داعشی‌ها از سوریه خواهند رفت تا به عراق سپس اردن و عربستان سعودی بروند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.