آخرین خبرحرف‌های جنجالی نوید محمدزاده: در جنگ پارتی کردیم!
7بازدید

دعوت مصر از فلسطین و تل‌آویو برای مذاکره

دعوت مصر از دو طرف پس از توافق بر سر یک آتش بس 72 ساعته صورت گرفت.

وزارت خارجه مصر اوایل جمعه اعلام کرد: مصر از اسرائیل و تشکیلات خود گردان فلسطینی برای مذاکره در قاهره دعوت کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه از قاهره، یک مقام ارشد حماس گفت: انتظار می رود هیات اعزامی فلسطینیان که نمایندگان حماس در غزه را در بر خواهد گرفت،هرلحظه رهسپار قاهره شود.

دعوت مصر از دو طرف پس از توافق بر سر یک آتش بس 72 ساعته صورت گرفت.

وزارت خارجه مصر با انتشار بیانیه ای گفت : مصر بر اهمیت تعهد دو طرف نسبت به برقراری آتش بس تاکید دارد تا این که امکان مذاکرات در جو مطلوب فراهم شود.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین خواستار دریافت تضمین هایی در مورد رفع محاصره هشت ساله غزه است.

عزت الرشق یک مقام ارشد حماس به خبرگزاری فرانسه گفت : یافتن راه حلی برای رفع محاصره این منطقه ساحلی نیاز به مذاکرات بیشتر دارد.

وی در یک مصاحبه تلفنی از دوحه مقر رهبر سیاسی حماس گفت :ˈلازم است تلاشهای بیشتری انجام شود. ولی اکنون جهان می داند که غزه دیگر پذیرای این محاصره نیست .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.