آخرین خبرفوکویاما و شکست ترامپ در انتخابات کنگره؛ وقتی سیاست رنجش با بحران به‌رسمیت‌شناسی مواجه می‌شود
10بازدید
۴

ایرانیان لاغرترین افراد در خاورمیانه هستند

دبیر علمی دومین سمپوزیوم بین المللی تغذیه آسیا گفت : ایرانیان لاغرترین و خوش اندام ترین افراد در منطقه خاورمیانه به شمار می روند.

دبیر علمی دومین سمپوزیوم بین المللی تغذیه آسیا گفت : ایرانیان لاغرترین و خوش اندام ترین افراد در منطقه خاورمیانه به شمار می روند.

دکتر ˈرضا نوروزیˈ روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون میزان چاقی و اضافه وزن در همه دنیا به ویژه کشورهای غربی از شیوع بالایی برخوردار است.

وی شیوع چاقی در بین افراد بزرگسال ایرانی را حدود 45 درصد عنوان و بیان کرد : این در حالی است که میزان اضافه وزن و چاقی در کشورهای اروپایی 75 درصد می باشد.

دبیر علمی سمپوزیوم تغذیه آسیا گفت: گرچه اکنون میزان چاقی در بین بزرگسالان ایرانی کمتر از سایر کشورها گزارش شده اما وضعیت به این منوال باقی نمی ماند زیرا جمعیت ایران در یک افق 15 ساله با انفجار چاقی در میان بزرگسالان رو به رو خواهد شد.

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه شیوع چاقی در بین بزرگسالان در استان خراسان رضوی را 38 درصد ذکر و بیان کرد : این میزان در بین مشهدی ها رقمی بالا حدود 49 درصد گزارش شده است.

دکتر نوروزی افزود: اکنون اضافه وزن در استانهای گیلان، مازندران و تهران به ترتیب بالاترین شیوع را دارد.

دبیر سمپوزیوم بین المللی تغذیه آسیا در ادامه گفت: از سوی دیگر هم اکنون میزان چاقی در بین کودکان ایرانی به دلایل متعدد از رقم بالایی برخوردار است.

وی افزود: هم اینک 30 درصد کودکان ایرانی مبتلا به چاقی هستند و این در حالی است که برخلاف تصور رایج که این کودکان در بزرگسالی لاغر می شوند، بیش از 80 درصد آنان در بزرگسالی نیز اضافه وزن خواهند داشت.

او کم تحرکی و زندگی ماشینی، رژیم غذایی نامناسب، استفاده از غذاهای پرکالری مانند چیس و فست فودها و بی توجهی به ورزش در مدارس را از جمله علل افزایش چاقی در بین کودکان عنوان کرد.

ˈدومین سمپوزیوم بین المللی تغذیه آسیاˈ 25 مرداد ماه جاری به میزبانی بیمارستان رضوی در مشهد برگزار می شود.

نخستین دوره این سمپوزیوم دو سال پیش در اندونزی برگزار شده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علیرضا۱۳۹۳/۰۵/۱۴ ۱۸:۲۵

خب با حساب کتاب و در نظر گرفتن درآمدمون و جیبمون میخوریم.اینه که خوش اندامیم.اصلا تورم برای همینه که ما خوش اندام شیم.

ناشناس۱۳۹۳/۰۵/۱۴ ۱۷:۵۴

چیزی گیرمون نمیاد بخوریم تو این گرونی ! :)

ناشناس۱۳۹۳/۰۵/۱۴ ۱۶:۱۶

اخی ... بمیرم برای تمام ایرانیها . از بس که گشنن !!!

مهدی۱۳۹۳/۰۵/۱۴ ۱۵:۵۹

چه جالب

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.