آخرین خبرپشت پرده یک اتهام تاریخی؛اولین متهم مذاکره با آمریکا در اوایل انقلاب چه کسی بود؟
3بازدید
۰

صلح و آشتی دو طایفه در سیستان و بلوچستان

اختلاف پنج ساله دو طایفه ˈیزدانجو و برکیˈ در بخش زرآباد شهرستان کنارک واقع در جنوب سیستان و بلوچستان با میانجیگری و پیگیری مسوولان، ریش سفیدان و علمای اهل سنت این بخش پایان یافت و دو طرف با یکدیگر صلح و سازش کردند.

اختلاف پنج ساله دو طایفه ˈیزدانجو و برکیˈ در بخش زرآباد شهرستان کنارک واقع در جنوب سیستان و بلوچستان با میانجیگری و پیگیری مسوولان، ریش سفیدان و علمای اهل سنت این بخش پایان یافت و دو طرف با یکدیگر صلح و سازش کردند.

به گزارش روز شنبه ایرنا، شهردار زرآباد در این مراسم با بیان اینکه صلح و صفا سبب آبادانی و توسعه و وحدت، برادری و دوستی زمینه ساز پیشرفت می شود، گفت: این امر پسندیده همواره مورد تاکید دین مبین اسلام و فرهنگ غنی مردم منطقه بوده است.

ˈ درویش بلوچ نیاˈ افزود: بخش زرآباد دارای مردمی ارزشمند و انسانهایی صفاجو مانند همه نقاط ایران اسلامی است که برخی سو تفاهم ها و اختلافات سطحی موجب دلخوری و نزاع بین عده ای از مردم می شود اما بسیاری از این اختلافات با وساطت و میانجیگری مسوولان دلسوز، علما و روحانیون و ریش سفیدان و بزرگان طوایف برطرف و به صلح و سازش منجر می شود.

وی با اشاره به آیه 10سوره حجرات گفت: مومنین با هم برادرند و باید بین آنها صلح و آرامش برقرار شود و در جوامعی که امنیت وجود ندارد پیشرفتی حاصل نخواهد شد.

ˈحسن زهیˈ از معتمدان زرآباد و مولوی ˈحسین بلوچˈ از علمای اهل سنت این بخش نیز بر ضرورت حل مشکلات قبل از بروز حوادث بزرگ و ناگوار تاکید کردند.

به گزارش ایرنا، دو طایفه ˈیزدانجو و برکیˈ از طوایف ساکن در بخش زرآباد شهرستان کنارک در مدت پنج سال گذشته اختلافاتی در زمینه زمین های ملکی داشتند که این امر سبب بروز چندین فقره درگیری و نزاع گروهی بین آنان شده بود که خوشبختانه با وساطت مسوولان و ریش سفیدان این بخش اختلاف چند ساله این دو طایفه خاتمه یافت و هر دو طرف متعهد شدند علاوه بر احیای روابط حسنه گذشته پرونده های این اتفاقات را مختومه کنند.

بخش زآباد از توابع شهرستان کنارک در جنوب غربی ترین نقطه سیستان و بلوچستان واقع شده و خواستگاه برخی طوایف استان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.