آخرین خبرعکس: گودال مرگ در فلوریدا
3بازدید
۰

شمخانی: ایران چون گذشته در کنار عراق متحد است

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ایران با ابراز خرسندی از توسعه روند هم‌گرایی میان احزاب و گروه‌های سیاسی عراق اظهار کرد: بی‌شک رهبران هوشمند عراق چون گذشته با مدیریت ظرفیت‌های چشمگیر سیاسی، اعتقادی، انسانی و اقتصادی این کشور ضمن استقرار سریع دولتی کارآمد با دفع تهدیدات امنیتی ناشی از توطئه بیگانگان، امنیت، ثبات و رفاه را به عراق متحد و یکپارچه باز می‌گردانند.

به گزارش(ایسنا)، علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، همدلی و مودت رهبران و گروه‌های سیاسی عراق را نماد روشنی از بلوغ سیاسی و دموکراسی ساخت یافته به عنوان اصلی‌ترین دستاورد مبارزات مردم این کشور علیه استبداد، سلطه خارجی و تروریسم عنوان کرد و افزود: رهبران مجاهد و خدوم عراق در مهم‌ترین مقطع تاریخ سیاسی این کشور ضمن ناامید کردن تلاش‌های دشمنان خارجی که در روزهای گذشته مجموعه توان رسانه‌یی و تبلیغاتی خود را برای ایجاد شکاف و تفرقه‌افکنی میان برادران مسلمان به‌کار گرفتند، نشان دادند که باوجود برخی اختلاف سلیقه‌ها، اصلی‌ترین اولویت آنان منافع ملی و امنیت عراق است.

شمخانی در ادامه با اشاره به افق‌های روشن پیش‌روی کشور عراق افزود: مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران چون گذشته در کنار عراق متحد همه ظرفیت‌ها و مقدورات خود را برای حمایت از برقراری امنیت پایدار، مبارزه با تروریسم و توسعه پیشرفت این کشور به‌کار خواهند گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.