آخرین خبربازداشت یکی از مدیران سابق ملایر به اتهام ارتشاء و اختلاس
1بازدید
۰

پروشنکو از احتمال اعلام انحلال پارلمان خبر داد

رئیس‌جمهور اوکراین روز پنج‌شنبه از احتمال اعلام انحلال پارلمان در هفته آینده و برگزاری انتخابات زودهنگام در این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری اینترفکس، «پترو پروشنکو» رئیس‌جمهور اوکراین روز پنج‌شنبه گفت احتمال دارد هفته آینده پارلمان این کشور را منحل کند. این اقدام شرایط را برای برگزاری انتخابات زودهنگام مهیا می‌کند.

وی در این مورد گفته است: «این تصمیم زمانی اتخاذ می‌شود که مبنای قانونی آن وجود داشته باشد. همانطور که همه می‌دانند امکان این کار در روز استقلال (یکشنبه 24 آگوست) وجود دارد.»

ائتلافی که در ماه فوریه از طریق تظاهرات‌های خیابانی و تحت حمایت غرب روی کار آمد، ماه گذشته در پی اختلاف سران ائتلاف، منحل شد. بر اساس قانون، برای انحلال پارلمان دستکم باید یک ماه از فروپاشی ائتلاف گذشته باشد.

دولت اوکراین امیدوار است که تا ماه اکتبر شرایط را برای برگزاری انتخابات پارلمانی آماده کند. انتخاباتی که پروشنکو امیدوار است به کنار رفتن رقبا و قدرت گرفتن متحدانش در پارلمان منجر شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.