آخرین خبرپشت پرده یک اتهام تاریخی؛اولین متهم مذاکره با آمریکا در اوایل انقلاب چه کسی بود؟
0بازدید
۰

بازیکنان الجزایر پاداش 50 هزار یورویی دریافت کردند

پادش 50 هزار یورویی فدراسیون فوتبال الجزایر به دلیل صعود تیم ملی فوتبال این کشور به مرحله دوم جام جهانی برزیل پرداخت شد.

به گزارش ایرنا از سایت کوره ، دراین مراسم به هر یک از ملی پوشان الجزایری مبلغ 50 هزار یورو پاداش دادند و وحید خلیل هادزیچ مربی بوسنیایی سابق این تیم مبلغ 100 هزار یورو نصیبش شد. 

همچنین قرار است در دو هفته آینده پاداش رییس جمهوری الجزایر به بازیکنان تیم که مبلغ آن نیز 50 هزار یورو است ،پرداخت شود.

عبدالعزیز بوتفلیقه پس از راهیابی الجزایر به مرحله یک هشتم رقابتهای فوتبال جام جهانی 2014 برزیل این مبلغ پاداش را برای هر یک از بازیکنان و کادر فنی و اداری وعده داد.

الجزایری ها که جنگجویان صحرا لقب دارند قبلا نیز مبلغ مشابهی بابت صعود تیم ملی الجزایر به جام جهانی برزیل دریافت کرده بودند.

همچنین برخی شرکت ها و افراد سرمایه دار الجزایری جوایز ویژه ای برای ملی پوشان این کشور در نظر گرفتندکه با ارزش ترین آن خودرو گرانقیمت پورشه بود که نصیب عبدالرحمن جابو هافبک خلاق الجزایری ها شد.

این سرمایه دار الجزایری وعده داده بود که به هر یک از فوتبالیست های تیم ملی که موفق شود دروازه تیم ملی آلمان را در دیدار مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 2014 برزیل باز کند این خودرو به وی تعلق می گیرد. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.