آخرین خبراین ویدیو باعث افزایش 50 درصد قیمت پژو پارس شد؟!
0بازدید

استقلال این هفته هم شکست خورد

تیم فوتبال استقلال تهران با قبول شکست برابر فولاد در هفته نهم لیگ برتر فوتبال از صعود دوباره به صدر جدول بازماند.

به گزارش ایسنا، تیم‌های فوتبال استقلال و فولاد خوزستان در چارچوب هفته نهم لیگ برتر فوتبال از ساعت 18:30 امروز (جمعه) در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف یکدیگر رفتند. آبی‌پوشان تهرانی در حالی که می‌توانستند با برتری مقابل حریف جنوبی‌شان بار دیگر صدر جدول را از تراکتورسازی تبریز پس بگیرند در دقایق پایانی با دریافت گل بازی را واگذار کردند تا همچنان در جایگاه دوم جدول باقی بمانند.

تراکتورسازی دیروز (پنج‌شنبه) با تساوی برابر استقلال خوزستان این فرصت را برای استقلال تهران فراهم کرده بود که به صدر جدول برسد اما آبی‌پوشان تهرانی تعارف تبریزی‌ها را رد کردند.

دیدار تیم‌های استقلال و فولاد مانند همیشه بسیار جذاب و تماشایی بود به گونه‌ای که هر دو تیم موقعیت‌های زیادی برای گلزنی داشتند اما هر بار بی‌دقتی مهاجمان و یا هوشیاری مدافعان و دروازه‌بان‌ها مانع از باز شدن دروازه‌ها می‌شد.

سروش رفیعی در دقیقه 84 با به ثمر رساندن تک‌گل بازی فولاد را 17 امتیازی کرد تا این تیم پس از تراکتورسازی و استقلال که به ترتیب 20 و 18 امتیاز دارند در جایگاه سوم قرار بگیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.