آخرین خبرکره‌جنوبی در نزدیکی تنگه هرمز به دنبال چیست؟
3بازدید
۰

ه نقل از خبرگزاری آناتولی

اردوغان:کوبانی شهر استراتژیکی برای ترکیه است

رئیس‌جمهوری ترکیه در سخنانی تصریح کرد، شهر کوبانی سوریه شهر استراتژیکی برای ترکیه است نه برای آمریکا.

رئیس‌جمهوری ترکیه در سخنانی تصریح کرد، شهر کوبانی سوریه شهر استراتژیکی برای ترکیه است نه برای آمریکا.

به گزارش ایسنا ، به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه در سخنانی تصریح کرد: شهر کوبانی سوریه شهر استراتژیکی برای ما محسوب می‌شود نه برای آمریکا و ما تدابیر مهمی را در قبال این شهر اتخاذ خواهیم کرد.

وی از سیاسیت یک بام و دو هوای واشنگتن انتقاد کرد و گفت: شما نگران رخدادهای کوبانی هستید اما نگران دیگر شهرهای سوریه که شاهد رخدادهای مشابهی هستند، نیستید.

اردوغان تصریح کرد: کوبانی در حال حاضر از غیرنظامیان تخلیه شده است و ترکیه میزبانی آنها را برعهده دارد و تعداد آنها به 2000 کرد می‌رسد.

وی در خصوص تصمیم دولت برای ارائه پیش‌نویس قانونی به پارلمان که به دستگاه‌های امنیتی اختیارات بیشتری برای مقابله با آشوب و خشونت در خیابان‌ها می‌دهد، گفت: دادن اولویت به راه حل های امنیتی آزادی‌های عمومی را محدود می‌کند.



تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.