آخرین خبرنخستین زن فلسطینی نماینده نیویورک شد
3بازدید

داعشي ها قاتل بن لادن را تهديد به مرگ کردند

در پی اعتراف روبرت اونیل عضو سابق نیروی دریایی آمریکا به قتل اسامه به لادن سرکرده القاعده ، گروه تروریستی داعش تهدید کرد انتقام خون وی را خواهد گرفت.

در پی اعتراف روبرت اونیل عضو سابق نیروی دریایی آمریکا به قتل اسامه به لادن سرکرده القاعده ، گروه تروریستی داعش تهدید کرد انتقام خون وی را خواهد گرفت.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اینترنتی المسله از بغداد ، روبرت اونیل تاکنون ده ها بار از طرف سازمان های تروریستی و افراطی و هوادارانشان تهدید شده است.

وی چهارشنبه گذشته در مصاحبه ای مطبوعاتی اعتراف کرد که وی عامل تیراندازی به طرف اسامه بن لادن در سال 2011 پس از یورش به مخفیگاهش در پاکستان بوده است.

اونیل 38 ساله افزود افراد دیگری از نیروی دریایی چون مارک بیسونیت نیز در این عملیات مشارکت داشته اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.