آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۰

سرمربي ملوان تکليف اولادي را مشخص مي کند

مهرداد اولادي کماکان بازيکن ملوان محسوب مي شود.

به گزارش "ورزش سه"، با اینکه باشگاه ملوان چند روز قبل در بیانیه ای اعلام کرده بود که با مهاجمش قطع همکاری کرده و دیگر به اولادی نیازی ندارد اما صحبتهای امروز مالک باشگاه ملوان حکایت از چیز دیگری دارد. 

محجوب درباره آخرین وضعیت اولادی گفته است: "باشگاه ملوان در مقابل حاشیه‌سازی‌هایی که این بازیکن انجام داد بزرگ‌ترین کار ممکن را کرد؛ ملوان هیچ گاه به حاشیه‌هایی که اولادی برای ملوان ایجاد کرد دامن نزد. حضور او در ملوان یا کنار گذاشتن او نیز بستگی به نظر سرمربی دارد. با وجود این که اولادی حاشیه‌هایی را برای ملوان ایجاد کرده اما باز هم به او فرصت دادیم تا فقط از نظر ورزشی و فنی مورد ارزیابی کادر فنی قرار گیرد."

محجوب البته در این مصاحبه توپ را به زمین سرمربی تیمش هم انداخته و اعلام کرده که حرف آخر در مورد اولادی را مسیلوویچ می زند. حالا باید دید این مربی که چند روز قبل به اولادی اجازه تمرین نداده بود حاضر است با این بازیکن کار کند یا نه.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.