آخرین خبرحرف‌های جنجالی نوید محمدزاده: در جنگ پارتی کردیم!
1بازدید

شکایت مرتضوی از شاکی پرونده تامین اجتماعی

سعید مرتضوی مدیرعامل سابق سازمان تامین اجتماعی از یکی از شکات خود در پرونده تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی شکایت کرد.

سعید مرتضوی مدیرعامل سابق سازمان تامین اجتماعی از یکی از شکات خود در پرونده تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی شکایت کرد.

مصطفی ترک همدانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این مطلب اظهار کرد: آقای سعید مرتضوی به اتهام افترا و نشر اکاذیب از من شکایت کرده است.

وی افزود که پاسخ اتهام مطرح شده از سوی آقای سعید مرتضوی را خواهم داد.

سعید مرتضوی دهم شهریورماه در شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت حاضر شد و به گفته خودش برای توضیح در رابطه با سه پرونده از جمله تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی، شکایت فاضل لاریجانی و شکایت وکلای عباس پالیزدار به دادسرا آمده است.

در دادسرا اتهامات خیانت در امانت، اختلاس و تصرف غیرقانونی در اموال دولتی به وی تفهیم شد و پس از ارایه دفاعیات از سوی وی، بازپرس برای سعید مرتضوی قرار کفالت دو میلیارد تومانی صادر کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.