آخرین خبرادعای تازه ترامپ در مورد حمله به ایران
4439بازدید
۰

حريفان استقلال و پرسپوليس به فينال نزديک شدند

دو تيم الاتحاد و الشباب با برتري در ديدار رفت مرحله نيمه نهايي جام پادشاهي عربستان يک گام ديگر به فينال اين بازي‌ها نزديک‌تر شدند.

به گزارش ايسنا؛ دربازهاي رفت مرحله نيمه‌نهايي جام پادشاهي عربستان جمعه شب دو تيم الاتحاد حريف استقلال در ليگ قهرمانان آسيا و الشباب حريف پرسپوليس در اين بازيها مقابل رقباي خود به برتري رسيدند.

در اين ديدارها که دوگروه داوري از ايتاليا قضاوت بازي‌ها را برعهده داشتند تيم الاتحاد درخانه توانست با نتيجه دو بر صفر و با گل‌هاي دقيقه 13 هشام ابوشروان و 87 نايف هزازي مقابل الحزم به برتري برسد تا در صورت کسب يک نتيجه تساوي در خانه حريف هم به ديدار نهايي راه يايد و اما در ديدار دوم تيم الشباب درخانه تيم الهلال دست به کار بزرگي زد و دريک ديدار پر برخورد در خانه الهلال با نتيجه 3 بر صفر به پيروزي رسيد تا خود را درنزديک بازي نهايي ببيند.

در اين ديدار عبده عطيف در دقيقه 45 - مارسليو کماتچو در دقيقه 47 و عبدالعزيز السعران در دقيقه 62 گل‌هاي الشباب را به ثمر رساندند.

در اين ديدار داور ايتاليايي در دقيقه 85 ياسر القحطاني مهاجم ملي پوش الهلال را از زمين بازي اخراج کرد و به سه بازيکن ديگر الهلال و دو بازيکن الشباب نيز کارت زرد نشان داد.

بازي‌هاي برگشت اين مرحله براي مشخص شدن فيناليست‌ها يک‌ شنبه هفته آينده برگزار مي‌شود.

ديدار نهايي فصل قبل اين رقابت‌ها را الاتحاد و الشباب برگزار کرده بودند که در نهايت تيم الشباب با برد 3 بر يک به قهرماني دست يافته بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.