آخرین خبرپشت پرده یک اتهام تاریخی؛اولین متهم مذاکره با آمریکا در اوایل انقلاب چه کسی بود؟
3بازدید
۰

۴.۱ میلیارد دلار صرف پروژه‌های عمرانی شده است

تائب رئیس مجلس در پاسخ به تذکر عیسی زاده در خصوص اظهارات دیشب کاتب گفت: مبلغ 4.1 میلیارد دلاری برداشت شده از صندوق توسعه ملی به بودجه عمرانی کشور کمک کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، مهدی عیسی زاده در نشست علنی امروز (چهارشنبه 10 دی ماه) مجلس شورای اسلامی، با استناد به اصل 3 قانون اساسی با اشاره به اظهارات اخیر کاتب، سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در صدا و سیما در مورد استفاده شدن 4 هزار میلیارد تومان در مناطق مختلف کشور در زمینه عمرانی، گفت: به عنوان نماینده آذربایجان غربی می گویم از این مبلغ برای انجام طرح های 25 درصد و 30 درصد حتی مبلغ ناچیزی برای این استان دیده نشده است لازم است دولت پاسخگوی این موضوع باشد.

نماینده مردم میاندوآب، شاهین شهر و تکاب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از دوره هشتم تا کنون از وزرای نفت، نیرو و راه سوال دارم اما هیأت رئیسه اجازه ورود این سوالات به صحن علنی را نداده است افزود: این سوالات حتی در کمیسیون ها مطرح نشده است. این بی عدالتی که از هیأت رئیسه دیده می شود به چه کسی باید گفت، لطفا تدبیری برای رسیدگی به این سوالات تلنبار شده بیاندیشید.

ابوترابی فرد در پاسخ به این اخطار با بیان اینکه قسمت نخست مربوط به دستور جلسه نبود گفت: کاتب اظهار داشت که آن منابع در موارد عمرانی هزینه شده نه در هزینه های جاری؛ حقوق و دستمزد. این بدان معنا نیست که در همه استان ها آن مقدار به طور خاص هزینه شده باشد، طبق ارزیابی کمیسیون برنامه و بودجه که درست هم هست، این مبلغ 4.1 میلیارد دلار به بودجه‌های عمرانی کمک و به طور خاص در همه استان‌ها هزینه شده است.

نائب رئیس مجلس با اشاره به تذکر دوم وی گفت: این موضوع پیگیری شده و با شما صحبت خواهد شد و در صورت لزوم برای تسریع بر رسیدگی به سوالات اقدام لازم انجام خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.